Taart!

Hoge taarten, lage taarten, grote taarten, kleine taarten, ijstaarten, taartbufetten, kaastaarten, taarten met fruit, cakepops, je kunt het zo gek niet verzinnen of ik heb ze in het afgelopen jaar voorbij zien komen. En werkelijk alle taarten zagen er even prachtig uit!

Interieurfoto's Hirsch Kasten

Aan het einde van het vorige kalenderjaar ben ik op pad geweest met Gideon van Hirsch Kasten. Gideon is meubelmaker, en hij maakt de meest prachtige dingen. Van garderobekasten tot dressoirs en van keukens tot bureau's.. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij kan het maken. Dat doet hij in zijn werkplaats in Huizen. Vervolgens zet hij, indien nodig, het meubel in elkaar op locatie. Ik ben twee dagdelen met Gideon mee op pad geweest om wat van zijn werken te fotograferen, en heb ook een kijkje genomen in de werkplaats. Leuk om het proces van wat dichterbij te kijken, en te zien hoe de planken uit de werkplaats later bij iemand staan te schitteren in huis in een hele andere vorm.

Samenwerking Stylist

Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Eén van die dingen is dat in veel gevallen uw eigen woning zal worden verkocht. Mooie, professionele foto's van uw woning zullen daarbij zeker helpen! Voor zulke foto's is het belangrijk dat de woning er netjes en sfeervol uitziet. Sinds kort biedt KL!K ook een pakket aan waar ook de styling van de woning bij zit inbegrepen. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met Sandy van Schaik van Project-21. Sandy is opgeleid en gecertificeerd als vastgoedstylist en kan u helpen om uw hele woning te restylen en klaar te maken voor de verkoop.. Wanneer uw woning gereed is worden er foto's gemaakt, die u al binnen een dag ontvangt! Bent u geïnteres

Recente Posts
Archief
Volg KL!K:
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle