November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Geslaagd

 

In september ben ik begonnen met een cursus Professionele Fotografie aan het Fotografieinstituut. Ik heb voor deze cursus 12 verschillende opdrachten moeten doen, variërend van het nadenken over spullen die ik nodig dacht te hebben tot het maken van portretfoto’s. Deze opdrachten werden vervolgens allemaal beoordeeld door een docent. Afgelopen zondag heb ik mijn eindopdracht ingeleverd. Ik moest een portfolio maken van 6 foto’s, en heb een portfolio ingeleverd in de richting van woningfotografie. Mijn portfolio is beoordeeld met een 8, en dat maakt dat ik geslaagd ben voor de cursus! Ook mijn gemiddelde eindcijfer is een 8, dus ik ben erg tevreden. Op naar de volgende cursus! Maar welke dat wordt…?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square