Workshop Trouwfotografie

In het weekend van 20 en 21 augustus heb ik een hele leuke en leerzame workshop trouwfotografie gevolgd bij Afotografie van Arjan van der Plaat. Op zaterdagochtend vertrok ik naar Dordrecht voor de eerste dag.

Arjan vertelde over het ontwikkelen van een stijl en de voorbereidingen die een trouwfotograaf allemaal moet treffen. Daarnaast hebben we besproken wat voor uitrusting een trouwfotograaf nodig heft en hoe een flitser werkt. ’s Middags gingen we aan de slag met praktijkoefeningen met de flitsers. We leerden o.a. (E)TTL flitsen, manueel flitsen en hoe we de invulflits kunnen toepassen. Allemaal dingen waar je echt iets aan hebt dus!

Ook op zondagochtend zat ik weer op tijd in de auto. We begonnen de dag met een presentatie over de elementen die nodig zijn voor een geslaagde foto. Daarna legde Arjan uit dat de camera-instellingen die je gebruikt afhankelijk van de stijl die je hebt. Hij gaf nog wat tips, en toen konden we aan de slag: oefenen op een echt bruidspaar bij het Energiehuis in Dordrecht.

Ik heb ontzettend veel geleerd en veel gelachen.

De workshop was top en is zeker een aanrader!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square