November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Bruiloft Marcel & Inge

September 8, 2016

 

Op vrijdag 26 augustus was het zover: de bruiloft van Marcel en Inge. Ook voor mij was dit en bijzondere dag. Het was namelijk mijn eerste keer op een bruiloft. Licht gespannen stapte ik in de auto.

Eenmaal bij het huis van Marcel aangekomen was die spanning gelijk verdwenen. Marcel was erg relaxed. Hij dronk een kop koffie met wat familie, en hees zich vervolgens in zijn pak. De stropdas werd geknoopt en de corsage opgespeld. Op naar Inge! 

Bij het huis van Inge had zich inmiddels al een grote club familie verzameld die allemaal erg benieuwd waren naar de first look. Nadat de twee elkaar hadden bewonderd vertrokken we voor de fotoshoot naar de hei. De hei was prachtig paars, dus we maakten hier wat mooie foto's. Vervolgens bezochten we nog even het centrum van Kampen. Ik was nog nooit in Kampen geweest, maar het is eigenlijk een hele leuke en fotogenieke stad. 

Na de fotoshoot was er een high-tea bij de ouders van Inge thuis. Hierna vertrok iedereen richting de kerk. De broer van Inge deed de dienst, dat maakte het extra bijzonder. Marcel en Inge zeiden allebei ja, en het huwelijk werd gezegend. 

Toen de kerkdienst voorbij was vertrok iedereen naar Dronten voor de receptie. Het was een warme dag, dus de receptie vond vooral buiten plaats. De tafels werden ondertussen gedekt en het diner werd voorbereid. De ouders van Marcel en Inge hadden speeches voorbereid, die tijdens het diner werden voorgedragen. Na het eten werd er een (eigenlijk 5) ijstaarten aangesneden om het diner af te sluiten. 

Vervolgens verzamelde iedereen zich binnen voor het feest. 

Ik heb een topdag gehad! Marcel & Inge, onwijs bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie dag, en Mandy, ontzettend bedankt voor de mooie kans.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square