Bruiloft Marcel & Inge

Op vrijdag 26 augustus was het zover: de bruiloft van Marcel en Inge. Ook voor mij was dit en bijzondere dag. Het was namelijk mijn eerste keer op een bruiloft. Licht gespannen stapte ik in de auto. Eenmaal bij het huis van Marcel aangekomen was die spanning gelijk verdwenen. Marcel was erg relaxed. Hij dronk een kop koffie met wat familie, en hees zich vervolgens in zijn pak. De stropdas werd geknoopt en de corsage opgespeld. Op naar Inge! Bij het huis van Inge had zich inmiddels al een grote club familie verzameld die allemaal erg benieuwd waren naar de first look. Nadat de twee elkaar hadden bewonderd vertrokken we voor de fotoshoot naar de hei. De hei was prachtig paars, dus we maakten hier wat mooie foto's. Vervolgens bezochten we nog even het centrum van Kampen. Ik was nog nooit in Kampen geweest, maar het is eigenlijk een hele leuke en fotogenieke stad. Na de fotoshoot was er een high-tea bij de ouders van Inge thuis. Hierna vertrok iedereen richting de kerk. De broer van Inge deed de dienst, dat maakte het extra bijzonder. Marcel en Inge zeiden allebei ja, en het huwelijk werd gezegend. Toen de kerkdienst voorbij was vertrok iedereen naar Dronten voor de receptie. Het was een warme dag, dus de receptie vond vooral buiten plaats. De tafels werden ondertussen gedekt en het diner werd voorbereid. De ouders van Marcel en Inge hadden speeches voorbereid, die tijdens het diner werden voorgedragen. Na het eten werd er een (eigenlijk 5) ijstaarten aangesneden om het diner af te sluiten. Vervolgens verzamelde iedereen zich binnen voor het feest. Ik heb een topdag gehad! Marcel & Inge, onwijs bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie dag, en Mandy, ontzettend bedankt voor de mooie kans.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Werkwijze

Ik fotografeer momenten zoals ze echt zijn, spontaan en oprecht. Daarbij blijf ik op de achtergrond.

Informatie

Recente berichten

Contactgegevens

KL!K 
Jan Haringstraat 22
3554XX Utrecht

Tel: 06-10637660
E-mail: info@klik-fotos.nl

  • Facebook
  • Instagram

@2020 KL!K