Bruidsshoot Corinne

Op zondag 27 november was het zover: Ik mocht foto's maken van Corinne in haar trouwjurk. Dat deden we niet zomaar in het park, dat deden we in het CHV Noordkade gebouw in Veghel. Wát een gave locatie is dat zeg! Het is een gebouw met een hele industriële uitstraling dat gericht is op kunst en cultuur. Dat industriële paste perfect bij de prachtige grijsachtige jurk van Corinne. Met een lift vertrokken we naar de zesde verdieping van het gebouw. Deze hadden we helemaal voor onszelf, dus we konden naar hartenlust rondlopen. Het licht was prachtig, het decor was top, maar de vloer was wat minder. Af en toe moest je oppassen dat je er niet doorheen zakte, maar dat is gelukkig niet gebeurd. Na een tijdje zakten we af naar de vijfde verdieping, waar het decor niet minder mooi was. Alles zag er net wat anders uit dan op de verdieping erboven, maar ook hier waren trapjes, machines en gave gekleurde wanden. Ook hier hebben we wat mooie plaatjes geschoten. We sloten de fotoshoot af in een ander deel van het gebouw, waar het plafond verwijderd was. Alleen de betonnen balken waren nog zichtbaar. Dit maakte de ruimte ontzettend gaaf. Toen Corinne aan het eind van de ruimte een ladder zag staan bedacht zij zich geen moment, en klom (met jurk en al) zo op een betonnen plafondbalk. Fantastisch om te zien, en geweldig dat dit kon en mocht. Ik heb een topdag gehad en vond het erg leuk om de bruidsshoot van Corinne "over" te mogen doen!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square