November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Verbouwing Herenstraat Werkhoven

October 26, 2016

 

Op woensdagochtend 9 november mocht ik naar Werkhoven om daar de verbouwing van een prachtig huis aan de Herenstraat te fotograferen. Aannemingsbedrijf Van der Tol bouwde hier een uitbouw op de begane grond, waar een grote woonkeuken van werd gemaakt. Het is een geweldige ruime en lichte uitbouw geworden!

Daarnaast koppelden zij de bedrijfsruimte aan de achterzijde aan het woonhuis en renoveerden zij de verdieping en zolder. Hier zijn in totaal 4 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte gerealiseerd. 

Wilt u meer weten over dit project? Klik dan hier.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square