Verbouwing Herenstraat Werkhoven

Op woensdagochtend 9 november mocht ik naar Werkhoven om daar de verbouwing van een prachtig huis aan de Herenstraat te fotograferen. Aannemingsbedrijf Van der Tol bouwde hier een uitbouw op de begane grond, waar een grote woonkeuken van werd gemaakt. Het is een geweldige ruime en lichte uitbouw geworden! Daarnaast koppelden zij de bedrijfsruimte aan de achterzijde aan het woonhuis en renoveerden zij de verdieping en zolder. Hier zijn in totaal 4 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte gerealiseerd. Wilt u meer weten over dit project? Klik dan hier.

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Werkwijze

Ik fotografeer momenten zoals ze echt zijn, spontaan en oprecht. Daarbij blijf ik op de achtergrond.

Informatie

Recente berichten

Contactgegevens

KL!K 
Jan Haringstraat 22
3554XX Utrecht

Tel: 06-10637660
E-mail: info@klik-fotos.nl


                         5/5

  • Facebook
  • Instagram

@2021 KL!K