Trouwfoto's Nathalie & Jeroen

Op zondag 27 november mocht ik trouwfoto's maken van Nathalie en Jeroen. Dit deden we in het CHV Noordkade gebouw in Veghel. Een superlocatie met een industriële uitstraling. Op de plek waar we eigenlijk foto's hadden willen nemen was een expositie. De meneer die ons dat vertelde beloofde wel dat hij een andere mooie plek voor ons had. Daar heeft hij geen woord bij gelogen! We werden meegenomen naar een deel van het pand waar menig bekend kledingmerk fotoshoots heeft gehouden. Er stonden grote groene tanks, en er was een loopbrug. De meneer liet ons alleen, en als we het wilden mochten we nog achter de deur kijken of we 'daar nog iets konden doen'. Nou dat kon zeker! Achter de deur was een supergave hal met geelachtige muren, een open plafond en een oude ladder. We konden naar hartenlust fotograferen, en maakten eerst foto's van het hele gezin. Vervolgens waren Nathalie en Jeroen aan de beurt. De liefde spat er nog steeds vanaf! Ook de kinderen mochten nog even voor de lens, en ze deden het fantastisch. Toen Brian het na een tijdje koud kreeg en het (voor hem veel te grote) jasje van zijn vader aantrok zag dit er geweldig uit. Ik vond het erg leuk om het gezin van Nathalie en Jeroen op de foto te zetten en heb een topdag gehad!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square