November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Aannemingsbedrijf A.J. van der Tol 100 jaar!

December 24, 2016

Aannemingsbedrijf A.J. van der Tol bestaat bijna 100-jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Als aandenken aan 100 jaar mooie projecten wilden zij graag een fotoboekje maken, met daarin foto’s van projecten waar zij trots op zijn. Ik kreeg de eer om deze foto’s te maken, een onwijs leuke klus!

Op een mooie vrijdagmiddag in oktober startte ik op de Wiese in Schalkwijk. Ik fotografeerde de bouw, de woningen die al klaar waren en het dorpshuis. Later mocht ook de Spar in Schalkwijk op de foto.

Eigenlijk mocht ik alle dorpen en steden in de buurt af; Bunnik, Odijk, Werkhoven, Cothen, Wijk bij Duurstede, Bilthoven, Zeist en Utrecht.  Van restaurants tot brandweerkazernes, van kloosters tot dorpshuizen en van gezondheidscentra tot kerken, ze kwamen allemaal voorbij.

Daarnaast mocht ik nog langs wat woningen waar het aannemingsbedrijf grote verbouwingen heeft gedaan. Hier zijn onder andere een uitbouw en een complete dakopbouw gerealiseerd. De woningen zijn allemaal even prachtig geworden.

Wil je meer weten over aannemingsbedrijf A.J. van der Tol en hun projecten? Kijk dan hier!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square