Bedrijfsreportage InVorm Utrecht

Op dinsdag 10 januari ging ik op bezoek bij Sandra van Zeten van InVorm Utrecht. Sandra is sport- en gewichtscoach en begeleidt mensen bij het vinden van een gezondere levensstijl. Ze helpt mensen om onder professionele begeleiding slanker, sterker en fitter te worden. Dit doet ze onder andere door mensen te helpen bij het vinden van een beter eetpatroon en door het geven van bootcamps. Ik was vorig jaar al eens bij InVorm Utrecht langs geweest om foto's te maken. Toen bezocht ik een bootcamp in het park. Inmiddels heeft Sandra een nieuwe praktijkruimte gevonden. Een mooie lichte en rustige ruimte waar je je direct op je gemak voelt. Sandra was op zoek naar beeldmateriaal voor op haar website en voor flyers. Zij wilde hiervoor geen stockfoto's gebruiken maar professionele beelden die passen bij de sfeer van haar bedrijf. Ik mocht foto's maken van de nieuwe praktijkruimte, maar ook detailfoto's van elementen die voor haar belangrijk zijn. Daarna mocht ik zelfs een consult met een cliënt bijwonen! Ik heb een erg leuke ochtend gehad, en vond het leuk om een kijkje te nemen in het leven van een sport- en gewichtscoach. Wil je meer weten over InVorm Utrecht? Klik dan hier.

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square