Fotoalbum testen voor Saal Ditigal

Ik bestelde mijn fotoalbums altijd bij dezelfde partij, tot ik de oproep van Saal Digitaal voorbij zag komen om een fotoboek te testen. Ik besloot ze te mailen en bleek één van de gelukkigen te zijn. Het downloaden van de software ging gemakkelijk. Toen ik de software eenmaal open had vroeg het me wat voor product ik wilde. Ik keek bij de fotoalbums en zag daar een ‘Spiraal fotoalbum’, een fotoalbum met een ring. Ik had dit nog nooit gezien en wilde graag een portfolioalbum maken met woningen die ik gefotografeerd heb, dus dit leek me een mooie optie. Van te voren moest ik al het aantal pagina’s aangeven. Ik vond het lastig om van te voren in te schatten hoeveel pagina’s ik nodig zou hebben, dus ben voor het grootste aantal gegaan. Eenmaal in de ontwerpmodus kun je kiezen tussen verschillende bestaande lay outs, maar ook besluiten je eigen lay outs te maken. Ik vond de software uiteindelijk nog vrij ingewikkeld, maar het is me na wat puzzelwerk gelukt om het boek naar mijn smaak in te vullen. Het duurde slechts drie dagen voordat mijn bestelling op de mat lag. De snelheid is dus top! Aan de buitenkant van het album zit een mooi doorzichtig plastic kaft om de voor- en achterkant te beschermen. Bij het bladeren viel me op dat een enkele foto niet helemaal scherp was, terwijl de software me had verteld dat de kwaliteit ‘goed’ moest zijn. Verder ben ik erg blij met het album. Ik vind het concept met de ring erg gaaf. Als je het boek open slaat kun je de hele bladzijdes zien, het middelste deel van de foto’s valt dus niet weg. Het papier is stevig en van mooie kwaliteit. Zeker wanneer je op zoek bent naar een album om je portfolio in te laten zien vind ik het echt een aanrader!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square