top of page

Bedrijfsreportage Praktijk 0164

Op vrijdag 24 maart mocht ik op bezoek bij Anky Vlemmings van Praktijk 0164 in Halsteren. Anky is psycholoog, coach, counsellor én voedingsdeskundige. En dat alles in één praktijk. Ik heb Anky een paar jaar geleden leren kennen, en had haar lang niet gezien. Ik was dan ook erg benieuwd naar haar praktijk. Bij binnenkomst werd ik enthousiast begroet, niet alleen door Anky maar ook door de hond. Anky vertelde me dat de hond bij het interieur hoort: Hij ligt er altijd bij als Anky de gesprekken met haar klanten voert. De praktijk van Anky zit in een aparte ruimte in haar huis. Een leuke en gezellige kamer. Anky was op zoek naar beeldmateriaal voor op haar website en andere promotiematerialen. Aan mij dus de taak om professionele beelden te maken die passen bij de sfeer van Praktijk 0164. Ik maakte wat foto's van de praktijkruimte, maar nam ook sfeerfoto's van dingen die belangrijk zijn voor Anky. Ik vond het erg leuk om Anky weer te zien en een kijkje te nemen in haar praktijk. Zij heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld, en je kunt bijna met alles bij haar terecht. Wil je meer weten over Praktijk 0164? Klik dan hier.


Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page