top of page

Mathiske & Paul - Soesterduinen

Het is een tijdje stil geweest op de blog, dus het is tijd voor een nieuw avontuur. Afgelopen zaterdag trokken Mathiske en Paul hun trouwkleding nog een keertje aan voor een fotoshoot. Ze zijn nu zo'n drie jaar getrouwd, maar hebben in de tussentijd een dochtertje gekregen. En Emily hoort er nu naturlijk ook bij! We verzamelden 's morgens rond 10 uur in Soest. Marina van All you need is looks ging vervolgens bezig met het haar en de make-up van Mathiske. De kleine Emily leek zich ondertussen uitstekend te vermaken. Hier en daar zorgde Paul voor wat entertainment, en Emily huppelde vrolijk rond. Na ruim een uur zat het werk van Marina erop, en wat zag Mathiske er fantastsich uit! De trouwkleding werd aangetrokken, en ook Emily kreeg een echte prinsessenjurk aan. Op naar de Soesterduinen! Het was prachtig weer, dus de zonnebrillen werden tevoorschijn getoverd, en we gingen op pad. Emily voorop. Na wat grappen over een bos zonder bomen en met zand begonnen we met foto's maken. We liepen wat rond en deden verschillende mooie plekjes aan, terwijl Emily zich uitstekend vermaakte met dennenappels. Het werd een erg leuke ongedwongen fotoshoot waarin Mathiske en Paul volledig zichzelf konden zijn. En het resultaat... Tsja... oordeel zelf maar :-)

Recente Blogs