top of page

Eveline & Dennis

Het is alweer even geleden, maar op 23 juni was de grote dag van Eveline en Dennis. Familie en vrienden verzamelden zich halverwege de middag bij restaurant Porto in Loosdrecht voor de ontvangst van dit prachtige stel. Toen de trouwauto de inrit op draaide klonk een luid applaus. Wat zagen ze er mooi uit! Het waaide stevig, maar dat maakte niet uit, de ceremonie kon gelukkig gewoon buiten plaatsvinden. De ceremonie was erg bijzonder. Niet alleen omdat deze door de vaders van het bruidspaar werd geleid, maar ook omdat alle daggasten een korte persoonlijke boodschap aan het bruidspaar mochten voorlezen. Na alle mooie worden van de daggasten wilden Eveline en Dennis ook graag nog iets tegen elkaar zeggen. Het blijft altijd bijzonder om foto's te maken op zulke mooie en emotionele momenten. Na de ceremonie werden er wat groepsfoto's gemaakt en werd er geborreld. Aansluitend volgden het diner en het feest. Wat een mooie dag en wat een liefde!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page