top of page

Mark & Rianne - Trouwen in Rotterdam

Op 15 september was het zover voor Mark en Rianne. Ik ken Mark, en vooral Rianne, van DHSC, de voetbalclub waar ik al 2 jaar met veel plezier speel. Superleuk dat ik dus nu niet als teamgenootje van Rianne maar als fotograaf bij de bruiloft mocht zijn! Mark en Rianne begonnen de dag rustig. Zij kleedden zich om en bereidden zich voor met wat dierbaren, Mark haalde Rianne op en toen reden zij naar het Koetshuis in hun Rotterdam. Het Koetshuis was de locatie waar het grootste gedeelte van de dag plaats zou vinden, en waar hun dierbaren zich alvast hadden verzameld voor hun aankomst. De laatste vlinderdassen werden ter plekke gestrikt (met hulp van opa en om iemands been) en de bellenblazen werden uitgedeeld, iedereen was er klaar voor. Daar kwam het stralende bruidspaar aan, en wat zagen ze er fantastisch uit! Na de aankomst ging iedereen naar binnen voor de ceremonie. Deze werd geleid door een goede vriend van Mark, dat was erg bijzonder. Mark en Rianne spraken hun geloften naar elkaar uit, en door de hele zaal kwamen de zakdoekjes tevoorschijn. Wat een mooie woorden! Na de ceremonie was het tijd om te proosten 😊 De mintgroene bruidstaart met vlinderdas werd aangesneden, en de borrel ging de hele middag nog door. Vervolgens verplaatsten wij ons naar boven voor het diner. Tussen de gerechten door was er tijd voor wat mooie woorden van de vaders en van een vriend van Mark. Mark sloot zelf af met een dankwoord naar alle daggasten, en toen was het tijd om naar de kerk te gaan. De kerk was letterlijk aan de overkant van de straat, dus ver hoefden we niet. De kindjes van Rianne (Rianne is gastouder) stonden het bruidspaar al op te wachten met mandjes met bloemblaadjes. Geweldig om te zien. Er volgde een mooie kerkdienst met passende lezingen en mooie liederen. Na de kerkdienst verplaatste iedereen zich weer terug naar het Koetshuis voor het feest. Inmiddels waren ook de avondgasten gearriveerd en kon het dak eraf. En dat ging het! Ik denk dat de aannemer nu nog bezig is met de restauratie.

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page