FAV*ELA

Een van mijn laatste opdrachten van 2017 was het fotograferen van het atelier van Hester van Doorn. Hester is een ontzettend creatieve en ondernemende vrouw uit Utrecht. Toen zij de Braziliaanse favelas bezocht raakte zij geïnspireerd door de vindingrijkheid van de inwoners. Hester zag daar hoe mensen van afval toch hele mooie dingen konden maken. Ook zij ging aan de slag en binnen no time maakte zij uit een blikje een sardientje. Inmiddels maakt Hester verschillende leuke decoraties voor in huis, maar ook sieraden en handmode. De opbrengst van de sardines komt deels ten goede aan een project in de favela Cova da Moura in Lissabon. Daarnaast geeft Hester verschillende workshops aan mensen die zelf willen ervaren wat voor moois je allemaal van afval kunt maken. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de facebookpagina van FAV*ELA!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square