top of page

Ires & Michael - Trouwen in IJsselstein

Donderdag 26 april was de grote dag van Ires & Michael. Ik heb bij Ires in de klas gezeten op de middelbare school en had haar tot eind vorig jaar niet meer gezien. Toen ik een berichtje van haar kreeg of ik hun bruiloft wilde fotograferen hoefde ik daar natuurlijk niet over na te denken! De dag begon in het huis van Ires en Michael, waar Ires (in het bijzijn van haar familie en hond Sjakie) werd opgemaakt. Toen dit klaar was werd er even wat gegeten, en toen was het moment daar: de jurk mocht aan. Ires werd hierbij geholpen door haar moeder en vriendin Daina. Wat zag ze er prachtig uit! Er werd even contact gezocht met de vrienden en familie van Michael, want ook hij was er klaar voor, dus zij sprongen in de auto. Ires en Michael hadden me al verteld dat het om een grote auto zou gaan, maar hoe groot ie echt was zag ik pas toen ze de straat in reden. Wat een wagen! Michael stapte uit, en ook hij zag er fantastisch uit. Zijn outfit paste onwijs goed bij hem. Michael mocht vervolgens aanbellen bij zijn eigen huis. Toen Ires de deur opendeed had hij nog een cadeautje voor haar 😊. Vervolgens vertrokken we richting het centrum van Ijsselstein om foto’s te maken. Ijsselstein is een leuk plaatsje met bruggetjes en mooie gebouwen. We hadden geluk, want er was nog bloesem! Ook daar hebben we even wat mooie plaatjes geschoten. Na het maken van de foto’s liepen we door naar Brasserie Joris, waar de ceremonie plaatsvond. Deze begon erg bijzonder. De vader van Ires gaf haar weg, maar dit deed hij op een speciale manier. Hij had een lied geschreven en gezongen, voor en over Ires. Een heel mooi moment. Ook tijdens de ceremonie werd er hier en daar een traantje weggepinkt. Na het jawoord was het tijd voor taart. De taart had de kleuren van de gewichthefschijven van de Crossfit, dus ook die paste helemaal bij Ires & Michael. Na de taart en de borrel namen we buiten wat groepsfoto’s, en toen was het tijd voor het diner. Tijdens het diner namen de vader van Ires, de zus van Ires en een van de getuigen van Michael nog even de kans op het bruidspaar toe te spreken. Vervolgens verplaatste iedereen zich naar de crossfitbox, waar het feest plaatsvond. De crossfitbox was speciaal omgebouwd, en wat zag het er gaaf uit! Het feest barstte al snel los, en het dak ging eraf. Wat een dag!

Recente Blogs