Samenwerking Stylist


Wanneer u gaat verhuizen komt er veel op u af. Eén van die dingen is dat in veel gevallen uw eigen woning zal worden verkocht. Mooie, professionele foto's van uw woning zullen daarbij zeker helpen! Voor zulke foto's is het belangrijk dat de woning er netjes en sfeervol uitziet. Sinds kort biedt KL!K ook een pakket aan waar ook de styling van de woning bij zit inbegrepen. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met Sandy van Schaik van Project-21. Sandy is opgeleid en gecertificeerd als vastgoedstylist en kan u helpen om uw hele woning te restylen en klaar te maken voor de verkoop.. Wanneer uw woning gereed is worden er foto's gemaakt, die u al binnen een dag ontvangt! Bent u geïnteresseerd in dit pakket of wilt u meer informatie ontvangen? Neemt u dan vooral contact op!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square