November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Interieurfoto's Hirsch Kasten

February 22, 2019

Aan het einde van het vorige kalenderjaar ben ik op pad geweest met Gideon van Hirsch Kasten. Gideon is meubelmaker, en hij maakt de meest prachtige dingen. Van garderobekasten tot dressoirs en van keukens tot bureau's.. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij kan het maken. Dat doet hij in zijn werkplaats in Huizen. Vervolgens zet hij, indien nodig, het meubel in elkaar op locatie. 

Ik ben twee dagdelen met Gideon mee op pad geweest om wat van zijn werken te fotograferen, en heb ook een kijkje genomen in de werkplaats. Leuk om het proces van wat dichterbij te kijken, en te zien hoe de planken uit de werkplaats later bij iemand staan te schitteren in huis in een hele andere vorm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square