November 13, 2019

February 28, 2019

February 5, 2019

December 12, 2018

Please reload

Recent Posts

Taart!

February 28, 2019

1/1
Please reload

Featured Posts

Bruiloft Koen & Aranza

July 18, 2019

 

Op zaterdag 1 juni, de grote dag van Koen & Aranza, zat ik al vroeg in de auto. Op naar Bergen op Zoom. Mijn dag begon in het ouderlijk huis van Koen. Die was net wakker en zat aan de ontbijttafel toen ik binnen kwam. Na het ontbijt kleedde hij zich samen met zijn vader om. Altijd een bijzonder moment. Na het omkleden van Koen vertrok ik naar een hotel in de stad. Aranza, de aanstaande van Koen kleedde zich daar om. Aranza komt uit Guatemala, en haar hele familie was voor de bruiloft overgekomen naar Nederland. Haar moeder, zussen en oma waren erbij toen Aranza zich klaarmaakte, en ook dit was een heel bijzonder moment. 

Koen was inmiddels naar het stadhuis gekomen, en zij hadden afgesproken ieder aan 1 kant van de trap te gaan staan, en daar dan tegelijk achter vandaan te komen. Zo zouden ze elkaar tegelijk voor het eerst zien. Ik mocht aftellen, en wat was het mooi om hun reacties te zien. Daarna maakten we wat foto's in het park en vertrokken we naar de Markiezenhof voor de ceremonie. Het was een ceremonie met veel mooie woorden, prachtige geloftes in verschillende talen en heel veel liefde. Het huwelijk werd direct daarna met een drankje gevierd in de prachtige tuin van de Markiezenhof. 

Aan het eind van de middag vertrokken wij naar Oranjerie Mattemburgh om wat foto's te maken. Ik heb zelden zo'n mooi landgoed gezien! Toen we klaar waren met de fotoshoot waren familie en vrienden al gearriveerd en was het tijd voor het diner. Ook tussen de gangen door waren daar veel mooie woorden. Er werd veel gelachen, en hier en daar een traantje weggepinkt. Na het eten verplaatste iedereen zich naar binnen, waar het feest plaatsvond. 

Wat een mooie dag was dit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags