KL!K - Fotografie Bucketlist


Iedere fotograaf heeft dromen. Ook ik. Er zijn heel veel dingen die ik nog eens zou willen fotograferen. Ik heb ze even voor jullie op een rijtje gezet:


1. Bruiloft in het buitenland

Italië, Frankrijk, Ibiza of Zuid-Afrika, de bestemming maakt me niet uit. Het fotograferen van een bruiloft in het buitenland staat met stip op nummer 1. Reizen en het fotograferen van bruiloften zijn allebei mijn lievelings, dus hoe gaaf zou het zijn om dit te combineren?


2. Weekendbruiloft

Bruiloften kunnen wat mij betreft niet lang genoeg duren. Ik vind het te gek als mensen de liefde vieren en dat uitsmeren over meerdere dagen! Van samen feesten tot samen napraten aan de ontbijttafel. Lijkt me fantastisch om vast te leggen.


3. Loveshoot in het buitenland

Een beetje hetzelfde idee als bij punt 1. Ik vind het te gek om de liefde vast te leggen en ga graag op reis. Ik zou het ontzettend tof vinden om eens een romantische shoot te fotograferen tijdens een stedentrip of in bijvoorbeeld een bergachtig gebied.


4. Huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek is (meestal) iets wat je niet iedere dag doet. Als het goed is is het één van de meest bijzondere momenten in je leven. Een moment waarop je je liefde voor je partner laat blijken, en hem of haar vraagt de rest van je leven met je te delen. Hoe leuk is het om achteraf met familie en vrienden nog eens naar foto’s van dat moment te kunnen kijken? Ik ben gek op zulke momenten en zou heel graag eens een aanzoek vastleggen. Ga je je vriend of vriendin ten huwelijk vragen? Ik ben er graag bij met mijn camera!


5. Day in the life

Een hele gewone dag uit het leven van een gezin vastleggen, met daarin alle rituelen en activiteiten die erbij horen. Van samen tandenpoetsen tot boodschappen doen, en van een bezoekje aan de kinderboerderij tot in de plassen stampen. Gewoon mooie herinneringen maken voor later.


6. Newborn tweeling

Het krijgen van een kindje is altijd super speciaal. Ik vind het altijd ontzettend leuk om schattige babytjes te fotograferen, maar heb nog nooit een pasgeboren tweeling vastgelegd. Lijkt me heel bijzonder.


Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in één van bovenstaande dingen? Of heb je één van deze dingen op de planning staan. Stuur me vooral even een berichtje, dan maken we een leuke deal!


Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square