top of page

Contact

Heb je een vraag of wil je iets delen?

Stuur me een berichtje

Bedankt!

Manon van der Mispel - KL!K - Contact
  • Adres: Jan Haringstraat 22, 3554XX Utrecht

  • Telefoon: 06-10637660

  • E-mail: info@klik-fotos.nl

Wouter & Elke - Bruiloft - Trouwend stel dat elkaar kust

WOUTER & ELKE

Voor onze trouwdag waren wij op zoek naar een fijne fotograaf, iemand waar we ons op ons gemak bij zouden voelen. Dit is zeker gelukt. Manon is een lieve en spontane meid. Tijdens de eerste kennismaking was er direct een klik, ook met onze hond die we er graag bij wilden hebben op onze trouwdag. Manon heeft onze trouwdag vastgelegd, precies zoals deze was. Ze was er op alle speciale momenten bij en dacht met alles mee. Wij vinden Manon een Topper en zullen haar zeker weer vragen om in de toekomst bijzondere momenten vast te leggen.

Matthijs en Inge - Bruiloft Bunnik - Bruidspaar dat elkaar aankijkt in Amelisweerd Utrecht - KL!K

We hebben een supermooie dag gehad en dat heeft Manon perfect vastgelegd. Manon is heel relaxed en op de dag zelf was ze op de achtergrond aan het werk. Tijdens de fotoshoot met ons tweeën kwam ze met allemaal leuke ideeën. De dag na de bruiloft kregen we al een sneak preview te zien. Daarnaast heeft ze ook een supermooi album gemaakt, waarin ze onze wensen centraal stelde. Wij hadden naast een fotograaf ook een videograaf, en die samenwerking verliep top, wij bevelen haar zeker aan!

Bert & Wendy - Bruiloft Eindhoven - Bruidspaar - KL!K

Wil je geen stress rondom foto's op je bruiloft, genieten en ontspannen ook tijdens de fotomomenten? Kies dan voor Kl!K!! Wij zijn beide mensen die van foto's houden maar iets minder houden van het moment van foto's maken, dat voelt vaak gemaakt. Echter met Manon als fotograaf werd dit ontspannen. We hebben veel gelachen tijdens deze momenten, wat het leuk en spontaan maakte; dit is dan ook terug te zien op de foto's. De communicatie verliep goed; Manon denkt mee. We hadden ook snel de resultaten binnen, wat natuurlijk al helemaal leuk is voor een pasgetrouwd stel!

bottom of page