top of page

Familieshoot

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Fotograaf in Utrecht | Familiefoto's Utrecht | Foto's familie Utrecht

Familieshoot


 

Het vastleggen van speciale momenten met je familie is van onschatbare waarde. Als familiefotograaf begrijp ik het belang van het creëren van blijvende herinneringen die je voor altijd koestert. Een familieshoot is niet alleen een kans om prachtige beelden te krijgen van jullie als gezin, maar het is ook een ervaring op zich. Het is een moment van samenzijn, lachen en plezier maken, terwijl ik als fotograaf op de achtergrond ben om die kostbare momenten vast te leggen.
 

Een familiefotoshoot biedt de gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en echt quality time door te brengen met je dierbaren. Op een mooie locatie kunnen jullie samen lachen, spelen en genieten van elkaar, terwijl ik ervoor zorg dat de spontane momenten en de liefde die jullie delen worden vastgelegd in prachtige beelden.

Dus zijn jullie op zoek naar leuke familiefoto’s of foto’s van de kinderen? Als mooie herinnering voor later? Of voor thuis aan de muur? Dan help ik graag!

Fotoshoots

Meer informatie?

KL!K - familie loopt hand in hand tijdens familieshoot
KL!K - familie op bed
KL!K - Familieshoot - gezin ligt op elkaar gestapeld

Tarieven fotoshoot

 • Minimaal 1 uur fotografie
   

 • 10 nabewerkte foto's in hoge resolutie
   

 • De mooiste foto's in kleur en zwart-wit
   

 • Persoonlijke online fotogalerij
   

 • Inclusief reiskosten tot 30 km

Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen uit alle door KL!K gemaakte foto's.
Extra fotobestanden zijn na te bestellen.

 

€175,-

* Deze prijs geldt voor groepen tot 6 personen. Grotere groep? Neem contact op voor meer informatie.
 

Familie Jager - Familieshoot Soesterduinen - Fotoshoot Familie Soesterduinen - KL!K
KL!K - familieshoot - familie poseert
KL!K - familieshoot - twee meiden met klein jongetje
KL!K - Familieshoot - jongen kust baby

BRAM

Manon heeft ons jonge gezinnetje al meerdere keren vastgelegd. De oudste 2 jongens krijgen binnenkort wederom een kleine broer. Natuurlijk gaat Manon ook dit manneke weer vastleggen. Ze doet dit op haar manier, heel relaxt en professioneel. Twijfel niet om jouw jonge gezin door deze superfotograaf vast te leggen!!

familyshoot - Fotoshoot familie park transwijk utrecht

EVELINE

Een ontzettend gedreven fotografe, met liefde voor haar vak. Manon barst van de goede, creatieve ideeën om mooie foto's te maken. Ze stelt je op je gemak, waardoor foto's er spontaan uitzien. Wat mij betreft een aanrader!

Tim & Wendy - Fotoshoot Familie - Familieshoot

WENDY

Vooraf gaven wij aan dat wij niet zo van foto's maken zijn maar wel graag mooie foto's voor onze ouders wilden. Manon wist daar precies op in te spelen. Het werd een ochtend met als resultaat erg mooie foto's en daarbij ook nog eens veel gelachen! In het kort; Top fotograaf, top resultaat, top sfeer!

bottom of page