top of page

Fotoshoots

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Fotograaf in Utrecht | Familiefoto's Utrecht | Foto's familie Utrecht

KL!K - John, Kim & Lova-7.jpg

Familyshoot

Op zoek naar leuke familiefoto’s of foto’s van de kinderen? Als mooie herinnering voor later? Of voor thuis aan de muur? Daar kan ik zeker bij helpen!

Ik ga graag eens met jullie op pad. We zoeken een leuke locatie uit en gaan lekker plezier maken. Als de kinderen kunnen ravotten en jullie jezelf kunnen zijn levert dat de mooiste foto’s op! Ongedwongen en spontaan, puur en zoals jullie zijn.

 

Loveshoot

Ben je verliefd? Verloofd? Of wil je vieren dat je al heel lang samen bent? Een loveshoot is de perfecte manier om jullie liefde voor elkaar te laten vastleggen. Leuk om te doen, en waardevol voor later. 

We gaan naar een mooie plek en lopen wat rond. Ondertussen zijn jullie vooral bezig met elkaar. Ik ben op de achtergrond en leg alles voor jullie vast. Jullie liefde, geluk en emoties worden zo vereeuwigd in spontane foto's. En dat zonder te poseren!

Zwangerschaps-/newbornshoot

Het krijgen van een baby is altijd erg bijzonder. Zo klein en kwetsbaar. Ook de zwangerschap die hieraan vooraf gaat is een belangrijke periode in jullie leven. Straks is het zover en kunnen jullie het kleine wondertje in jullie armen sluiten. 

Voor je het weet is de zwangerschap voorbij. Hoe mooi is het om om deze bijzondere periode vast te leggen? Om later aan de kleine te laten zien hoe mooi zwanger mama was?

Ook een mooie herinnering aan de eerste weken van jullie baby is vaak erg waardevol voor later. Ik kom graag bij jullie langs om jullie kindje te fotograferenen doe dat geheel op jullie tempo.

Meer informatie?

lifestyle_fotografie.jpg
lifestyle_fotografie.jpg
KL!K - Maud & Lennart-16.jpg

Tarieven fotoshoot

 • Minimaal 1 uur fotografie
   

 • 10 nabewerkte foto's in hoge resolutie
   

 • De mooiste foto's in kleur en zwart-wit
   

 • Persoonlijke online fotogalerij
   

 • Inclusief reiskosten tot 30 km

Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen uit alle door KL!K gemaakte foto's.
Extra fotobestanden zijn na te bestellen.

 

€175,-

* Deze prijs geldt voor groepen tot 6 personen. Grotere groep? Neem contact op voor meer informatie.
 

newborn.jpg
loveshoot.jpg
newborn.jpg
Wout Zwart-wit (2).jpg

LEONIE

Vrijdag een gezellige en ontspannen middag gehad toen Manon onze kleine Wout en zijn grote broers kwam fotograferen. Ze nam alle tijd en er was ook ruimte voor eigen ideeën. De foto's zijn super geworden, we zijn erg blij dat onze 3 kanjers zo zijn vastgelegd.

Eveline en Dennis (31).jpg

EVELINE

Een ontzettend gedreven fotografe, met liefde voor haar vak. Manon barst van de goede, creatieve ideeën om mooie foto's te maken. Ze stelt je op je gemak, waardoor foto's er spontaan uitzien. Wat mij betreft een aanrader!

Wendy & Tim.jpg

WENDY

Vooraf gaven wij aan dat wij niet zo van foto's maken zijn maar wel graag mooie foto's voor onze ouders wilden. Manon wist daar precies op in te spelen. Het werd een ochtend met als resultaat erg mooie foto's en daarbij ook nog eens veel gelachen! In het kort; Top fotograaf, top resultaat, top sfeer!

bottom of page