top of page

Fotoshoots

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Fotograaf in Utrecht | Familiefoto's Utrecht | Fotoshoot Utrecht

Waarmee kan ik je helpen?

KL!K heeft voor iedereen een shoot die past! Ben je op zoek naar een trouwfotograaf, familiefotograaf, newbornfotograaf, zwangerschapsfotograaf of wil je foto's van je bedrijf? Kijk even rustig rond! Heb je een idee dat er niet bij staat, stuur me dan vooral even een berichtje!

HYDRA

Koen en Aranza - Trouwen - Bruiloft Markiezenhof Bergen op Zoom

Trouwen

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!

Het weggooien van het bruidsboeket, kleine kindjes die wegduiken in de jurk van de bruid, oma die een traantje wegpinkt, het zijn de momenten die trouwfoto's bijzonder maken. KL!K vangt graag de sfeer en emoties van jullie dag in creatieve en kleurrijke trouwfoto's. Daarbij blijf ik op de achtergrond. Ik leg jullie dag vast zoals hij echt is!

 

MYKONOS

KL!K - loveshoot

Loveshoot

Ben je verliefd? Verloofd? Of wil je vieren dat je al heel lang samen bent? Een loveshoot is de perfecte manier om jullie liefde voor elkaar te laten vastleggen. Leuk om te doen, en waardevol voor later. We gaan naar een mooie plek en lopen wat rond. Ondertussen zijn jullie vooral bezig met elkaar. Ik ben op de achtergrond en leg alles voor jullie vast. Jullie liefde, geluk en emoties worden zo vereeuwigd in spontane foto's. En dat zonder te poseren!

SANTORINI

Lifestyle shoot - familieshoot doornse gat

Familieshoot

Op zoek naar leuke familiefoto’s of foto’s van de kinderen? Als mooie herinnering voor later? Of voor thuis aan de muur? Daar kan ik zeker bij helpen!

Ik ga graag eens met jullie op pad. We zoeken een leuke locatie uit en gaan lekker plezier maken. Even tijd voor elkaar.

Als de kinderen kunnen ravotten en jullie jezelf kunnen zijn levert dat de mooiste foto’s op! Ongedwongen en spontaan, puur en zoals jullie zijn.

HYDRA

KL!K - Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie

Ben je op zoek naar mooie foto's voor op je website, sociale media of flyers? Professionele foto's die je bedrijf weergeven zoals het is? Een bedrijfsreportage bevat zowel overzichts- als detailfoto's, zodat de foto's voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Het gebouw, de mensen en de specifieke elementen van uw bedrijf, ze horen er allemaal bij.


 

MYKONOS

KL!K - Zwangerschapsfotografie

Zwangerschap/newborn

Het krijgen van een baby is altijd erg bijzonder. Zo klein en kwetsbaar. Ook de zwangerschap die hieraan vooraf gaat is een belangrijke periode in jullie leven. Hoe mooi is het om om deze tijd vast te leggen? Om later aan de kleine te laten zien hoe mooi zwanger mama was? Ook een mooie herinnering aan de eerste weken van jullie baby is vaak erg waardevol voor later. Ik kom graag bij jullie langs om jullie kindje te fotograferenen doe dat geheel op jullie tempo.

bottom of page