top of page

Zakelijke fotografie

"Professionele foto's die passen bij de sfeer van uw onderneming"

zakelijke fotografie - Fotografie etalage kledingwinkel Utrecht

Bedrijfsreportage

Ben je op zoek naar mooie foto's voor op je website, sociale media of flyers? Professionele foto's die je bedrijf weergeven zoals het is?

Een bedrijfsreportage bevat zowel overzichts- als detailfoto's, zodat de foto's voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Het gebouw, de mensen en de specifieke elementen van uw bedrijf, ze horen er allemaal bij.

Ook als u bijvoorbeeld een nieuw pand opent of een feestje geeft kom ik graag langs om dit vast te leggen. Zo kun je de mensen laten zien wat er gebeurt in je bedrijf.

Neem voor meer informatie contact op.

Zakelijke portretfoto's

Met mooie portretfoto's geef je je bedrijf een gezicht. Ik maak spontane foto's waar je op staat zoals je bent. Dit kunnen geposeerde foto's zijn met een mooie achtergrond, maar ook actiefoto's die gemaakt zijn terwijl je werkt. Gewoon achter je bureau, aan de telefoon of in de werkplaats.

Vaak maak ik een hele serie met verschillende uitsnedes. Een paar foto's waar je helemaal op staat, een paar met alleen je bovenlijf en een paar van alleen je hoofd. Zo kun je kijken wat het beste past bij je bedrijf en wat je uit wilt stralen. De foto's zijn bijvoorbeeld te gebruiken op je visitekaartje of je website, maar ook op LinkedIn en andere sociale media.

Meer informatie?

zakelijke fotografie - Bedrijfsfoto - sfeerfoto restaurant
zakelijke fotografie - Bedrijfsfotografie Afvalcoach Utrecht
bedrijfsreportage - Zakelijke fotografie - Bar in utrecht
Bedrijfsfotografie Rob Balk - Zakelijke portretfoto loodgieter

LOODGIETERSBEDRIJF
ROB BALK

Manon heeft voor ons bedrijf al een aantal keren foto’s gemaakt. Ze is erg flexibel, heeft humor  en denkt mee en komt zelf met goede ideeën, hoe we bijvoorbeeld een rij bussen het mooiste op de foto krijgen en ze schuwt het niet om via een bak op de heftruck de hoogte in te gaan om de foto van bovenaf te maken zodat het nog mooier wordt.

Ook hebben we in de kantine een mooie galerij laten maken van alle medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over Manon en haar bedrijf.

bedrijfsreportage - Zakelijke portretfoto Ankie

ANKY KOSTERMANS
PRAKTIJK 0164

Manon is een warm, gezellig persoon en een heel kundig fotograaf. Prachtige foto's als resultaat. Complimenten!!!

bedrijfsreportage - Zakelijke fotografie voor Visagiste

MARINA SLOT

Manon is een superenthousiaste en gezellige fotograaf! Ik heb met haar als visagiste samen mogen werken en dat doe ik graag nog een keer. Ik zie veel creativiteit in haar foto's, van mij aan het werk, mijn materiaal en natuurlijk haar opdracht, zeker dat ik daar foto's van ga gebruiken!

bottom of page