top of page

Zwangerschapsshoot / Newbornshoot

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Zwangerschapsfotograaf in Utrecht | Newbornfoto's Utrecht | Foto's newborn Utrecht

Het verwachten van een baby is misschien wel een van de meest bijzondere en emotionele periodes in jullie leven. Van de vreugde van het ontdekken van de zwangerschap tot het aftellen naar de komst van jullie kleintje, allemaal ontzettend mooie momenten.
 

Het vastleggen van deze prachtige momenten is van onschatbare waarde. Zwangerschapsfoto's vangen niet alleen de fysieke transformatie van de aanstaande moeder, maar ook jullie band. Ze dienen als een prachtige herinnering schoonheid van het vrouwelijk lichaam en kunnen later worden gekoesterd als een liefdevol aandenken aan de tijd voorafgaand aan de geboorte.
 

En als jullie baby eindelijker is vliegen de eerste weken razendsnel voorbij. Allemaal nieuwe emoties en ervaringen. Het vastleggen van deze kostbare momenten met newbornfoto's is ontzettend waardevol. De zachtheid van een pasgeboren babyhuidje, de liefdevolle blikken tussen ouders en kind, en de schattige details die zo snel veranderen - deze beelden vormen een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd.
 

Meer informatie?

Baby - Newbornshoot - Newborn fotografie KL!K
KL!K - Zwangerschapsshoot - zwange vrouw houdt buik vast
Zwangerschapsfotoshoot Amelisweerd - Koppel met zwangere vrouw wandelt in bos

Tarieven zwangerschaps/newbornshoot

 • Minimaal 1 uur fotografie
   

 • 10 nabewerkte foto's in hoge resolutie
   

 • De mooiste foto's in kleur en zwart-wit
   

 • Persoonlijke online fotogalerij
   

 • Inclusief reiskosten tot 30 km

Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen uit alle door KL!K gemaakte foto's.
Extra fotobestanden zijn na te bestellen.

 

€175,-

KL!K - Newbornfotograaf - baby
KL!K - Zwangerschapsshoot - Gezin met jong kindje en zwangere vrouw
Senna - Newbornshoot - Baby - Newbornfotografie gezin - KL!K
KL!K - Newbornshoot - Newbornfotografie - Baby

LEONIE

Vrijdag een gezellige en ontspannen middag gehad toen Manon onze kleine Wout en zijn grote broers kwam fotograferen. Ze nam alle tijd en er was ook ruimte voor eigen ideeën. De foto's zijn super geworden, we zijn erg blij dat onze 3 kanjers zo zijn vastgelegd.

familyshoot - Fotoshoot familie park transwijk utrecht

EVELINE

Een ontzettend gedreven fotografe, met liefde voor haar vak. Manon barst van de goede, creatieve ideeën om mooie foto's te maken. Ze stelt je op je gemak, waardoor foto's er spontaan uitzien. Wat mij betreft een aanrader!

KL!K - newbornshoot - gezin met baby

SHEILA

Op 17 september hebben wij een newbornshoot gehad, een intiem moment met ons eerste kindje. Manon wist precies hoe ze dit speciaal moest maken. In ons eigen huis hebben we hele mooie foto's gemaakt. Verschillende ruimtes, verschillende samenstellingen, verschillende posities en dat allemaal binnen een uurtje. Manon wist wat ze deed en liet ons zijn wie we zijn. het eindresultaat; prachtig!

bottom of page