top of page

Over mij

Fotograaf in Utrecht, Amersfoort en omstreken

Op deze pagina vertel ik je meer over mijn werkwijze als (trouw)fotograaf. Hoe zorg ik ervoor dat jullie dag op de foto komt zoals hij echt is? Welke momenten zie je terug in de fotoreportage? En moet je poseren tijdens de fotoshoot? 

Verder vertel ik je op deze pagina waar de naam KL!K vandaan komt, en wie de persoon achter KL!K is.  

Werkwijze

KL!K als fotograaf

In 2016 schreef ik mijzelf in bij de KvK en was KL!K officieel geboren. Inmiddels zijn we heel wat fotoshoots verder! Als trouwfotograaf zet ik jullie dag en alle emoties die daarbij horen om in mooie herinneringen voor later. Ik maak creatieve en kleurrijke foto's met een knipoog.

Ik maak spontane foto's, en blijf daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond. Tijdens de fotoshoot geef ik wat opdrachtjes of stel ik wat vragen, en zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en vooral met elkaar bezig zijn.

Tijdens een trouwceremonie werk ik zo onopvallend mogelijk, zodat jullie optimaal kunnen genieten van elkaar en het moment. Zo komt jullie dag op de foto zoals hij echt is.

Wanneer er groepsfoto's worden gemaakt pak ik wel de regie, en adviseer ik waar nodig over houdingen en posities zodat alle familie en vrienden goed op de foto komen te staan.