Over mij

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Op deze pagina vertel ik je meer over mijn werkwijze als (trouw)fotograaf, Hoe zorg ik ervoor dat jullie dag op de foto komt zoals hij echt is? Welke momenten zie je terug in de fotoreportage? En moet je poseren tijdens de fotoshoot? 

Verder vertel ik je op deze pagina waar de naam KL!K vandaan komt, en wie de persoon achter KL!K is.  

Werkwijze

Jullie Dag

In 2016 schreef ik mijzelf in bij de KvK en was KL!K officieel geboren. Inmiddels zijn we heel wat fotoshoots verder! Als trouwfotograaf zet ik jullie dag en alle emoties die daarbij horen om in mooie herinneringen voor later.

Ik maak spontane foto's, en blijf daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond. Tijdens de fotoshoot geef ik wat opdrachtjes of stel ik wat vragen, en zorg ik ervoor dat jullie je op je gemak voelen en vooral met elkaar bezig zijn.

Tijdens de ceremonie werk ik zo onopvallend mogelijk, zodat jullie optimaal kunnen genieten van elkaar en het moment. Zo komt jullie dag op de foto zoals hij echt is.

Wanneer er groepsfoto's worden gemaakt pak ik wel de regie, en adviseer ik waar nodig over houdingen en posities zodat alle familie en vrienden goed op de foto komen te staan.

Het weggooien van het bruidsboeket, kleine kindjes die wegduiken in de jurk van de bruid, oma die een traantje wegpinkt, voor mij zijn het de momenten die trouwfoto's bijzonder maken. Juist die momenten probeer ik terug te laten komen in mijn foto’s.

 

All Videos
Nu bekijken

Leuk filmpje over mijn werk

overmij.jpg
overmij.jpg
overmij.jpg

KL!K

KL!K.jpg

Waarom KL!K?

Eigenlijk is KL!K een samenkomst van twee dingen. De eerste is de klik met mijn klanten. Ik wil graag weten wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden, en vertel jullie ook graag wie ik ben en hoe ik werk. Een goede klik tussen het bruidspaar en de fotograaf geeft vaak de mooiste foto’s. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we erachter of die klik er is.

Daarnaast is KL!K natuurlijk het geluid dat de camera maakt op het moment dat je een foto maakt.

Wie is het gezicht achter KL!K?
Ik ben Manon van der Mispel en ik woon in Utrecht. Het is lastig om mij te leren kennen door het lezen van een klein stukje tekst. Hoe omschrijf ik mijn passie, mijn leven, en de dingen waar ik gelukkig van word in een klein stukje tekst, zonder dat het te lang wordt? Toch ga ik het proberen.

Als ik anderen vraag om mij te omschrijven in een paar woorden dan krijg ik vooral de volgende woorden terug: Enthousiast, eerlijk, recht door zee, flauwe humor, gedreven en ambitieus.

Fotograferen is natuurlijk een groot deel van mijn leven, maar daarnaast doe ik ook graag andere dingen.

 

Voetballen
Ik voetbal al sinds ik 6 jaar oud ben. De eerste jaren deed ik dit bij SVF in Cothen. Toen ik geblesseerd raakte stopte ik 2 jaar, maar eigenlijk kon ik het niet missen. Ik ben toen weer begonnen bij DHSC in Utrecht. Toen er een paar jaar geleden iemand nodig was in het doel ben ik van positie gewisseld. Dat was even wennen, maar inmiddels heb ik ook in het keepen veel plezier. En ik heb natuurlijk het allerleukste team dat er is!

Reizen
Ik ben gek op reizen, en heb al veel van de wereld mogen zien. Andere culturen, andere landschappen, ik vind het fantastisch! Ik zou ook niet kunnen kiezen wat het mooiste land is waar ik tot nu toe ben geweest. Amerika, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Indonesië, IJsland, de Azoren, het was allemaal geweldig. Het blijft ook altijd een feest om weer een volgende bestemming te bedenken. Tips zijn altijd welkom!

Verder houd ik van: snowboarden, motor rijden, chocola, mijn Seat Mii, muziek, Utrecht, sport (kijken), bittergarnituur, sokken met gekke prints en met vrienden lachen tot de tranen over mijn wangen lopen. En dat alles in willekeurige volgorde.
 

Manon

KL!K over mij

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Mijn agenda voor 2021 staat inmiddels al bijna vol. Stuur me een berichtje om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Bedankt!