top of page

Loveshoot

"Creatieve fotografie met een knipoog"

Fotograaf loveshoot in Utrecht | loveshoot Utrecht | Foto's koppelstoot

Het vastleggen van jullie liefde door middel van een loveshoot gaat verder dan alleen het maken van mooie foto's. Het is een ervaring die jullie band versterkt en waardevolle herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Echt even tijd voor elkaar, samen iets leuks doen.
 

Door samen op pad te gaan naar een mooie locatie, kunnen jullie even helemaal in het moment opgaan en genieten van elkaar en de omgeving, terwijl ik als fotograaf subtiel op de achtergrond jullie liefde vastleg. Het zijn de kleine momenten, de blikken die jullie uitwisselen, een knuffel of een glimlach, die ik probeer te vangen.
 

Wat deze ervaring zo bijzonder maakt, is dat jullie niet hoeven te poseren. Jullie zijn gewoon jezelf, ontspannen en oprecht, en dat is precies wat ik vastleg in mijn foto's. Jullie liefde en geluk omgezet in mooie herinneringen voor later. 
 

Een loveshoot is niet alleen leuk om te doen, maar ook erg leuk om de foto's later terug te kijken. Een dierbaar aandenken aan deze bijzondere tijd in jullie leven. Of jullie nu net verliefd zijn, net verloofd zijn of al jarenlang samen zijn, een loveshoot is een prachtige manier om jullie liefde te vieren!

Meer informatie?

Loveshoot soesterduinen - koppel onder boom
Niels & Claudia - Loveshoot Soesterduinen - Zoenend koppel Soesterduinen - KL!K
KL!K - Loveshoot soesterduinen

Tarieven loveshoot

 • Minimaal 1 uur fotografie
   

 • 10 nabewerkte foto's in hoge resolutie
   

 • De mooiste foto's in kleur en zwart-wit
   

 • Persoonlijke online fotogalerij
   

 • Inclusief reiskosten tot 30 km

Jullie mogen zelf de foto’s uitkiezen uit alle door KL!K gemaakte foto's.
Extra fotobestanden zijn na te bestellen.

 

€175,-

KL!K - Loveshoot - Twee vrouwen knuffelen
jeanine & Teshale - Loveshoot in Utrecht - Verliefd koppel in utrecht - KL!K
KL!K - Loveshoot - Stel kijk elkaar innig aan
KL!K - loveshoot - koppel kijkt elkaar aan

EVELINE

Een ontzettend gedreven fotografe, met liefde voor haar vak. Manon bast van de goede, creatieve ideeën om mooie foto's te maken. Ze stelt je op je gemak, waardoor de foto's er spontaan uitzien. Wat mij betreft een aanrader!

KL!K - Loveshoot - koppel kijkt elkaar aan

DENISE

Fotoshoot gedaan om onze verloving bekend te maken. Zo tevreden over de shoot, het contact en het resultaat dat we Manon ook voor onze bruiloft hebben gevraagd! Geen moment spijt van gehad, hele toffe foto's! Herinneringen voor altijd!

KL!K - loveshoot - twee mensen omarmd in de duinen

CORINNE

Superleuke fotoshoot gehad met Manon. Relaxte meid die je op je gemak stelt en geen '13 in een dozijn' foto's maakt. Ik ga niet graag op de foto, maar zou het bij haar zo weer doen. Top!

bottom of page