top of page

Trouwfotograaf buitenland

Trouwen in het buitenland, trouwfotograaf Griekenland, Spanje, Italië en wereldwijd

Wat een geweldige beslissing! Jullie hebben de knoop doorgehakt en gaan voor een droombruiloft in het buitenland. Nu begint de zoektocht naar de perfecte fotograaf. Maar waar gaat de reis naartoe? Wordt het Griekenland, Italië, IJsland, Frankrijk, Spanje of Noorwegen? Als trouwfotograaf voor buitenlandse bruiloften reis ik graag met jullie mee om jullie bijzondere dag vast te leggen. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio en volg mijn avonturen op Instagram.

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken hoe ik jullie onvergetelijke buitenlandse bruiloft kan vastleggen. Samen kunnen we een prachtige herinnering creëren!

Kevin & Irene - Bruiloft Griekenland - Trouwen in het Buitenland - Bruiloft Lefkas - Bruidspaar aan het water
Trouwfotograaf buitenland - dronefoto van prachtig uitzicht in Lefkas - Griekenland
Trouwfotograaf Griekenland - Kevin & Irene - Trouwen in Lefkas - Bruidspaar tussen citroenbomen

Kleurrijk

Mijn stijl is kleurrijk en fris. Kleuren blijven zoals ze zijn, dus blauw blijft blauw en groen blijft groen. Natuurlijk gebruik ik mijn eigen bewerking om de foto's in mijn eigen stijl af te leveren. Zo geef ik een mooie kleurrijke touch aan jullie trouwfoto’s. Als trouwfotograaf in het buitenland wil ik natuurlijk ook de omgeving er mooi uit komt!

Puur

Ik wil dat jullie op jullie trouwfoto's staan zoals jullie echt zijn. Het weggooien van het bruidsboeket, kleine kindjes die wegduiken in de jurk van de bruid, oma die een traantje wegpinkt, voor mij zijn dat de momenten die trouwfoto's bijzonder maken. Die echte momenten, die leg ik graag voor jullie vast!

Spontaan

Houden jullie niet van poseren? Geen probleem! Een shoot met mij is een gezellig en ontspannen moment. Ik stel wat vragen en geeft wat opdrachtjes waardoor je je op je gemak voelt. Daardoor komen jullie stralend op de foto's, precies zoals jullie zijn! Mijn doel is om echte momenten en emoties vast te leggen zonder jullie geforceerd te laten poseren.

Trouwfotograaf Buitenland: Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, IJsland, Wereldwijd

Trouwfotograaf Griekenland - Dronefoto strand Lefkas

Tarieven trouwfotograaf buitenland

Als fotograaf voor bruiloften in het buitenland hanteer ik dezelfde tarieven als voor een bruiloft in Nederland. Er komen voor jullie bruiloft in het buitenland alleen nog reis- en verblijfkosten bij. 

 

Kevin & Irene - Bruiloft Lefkas Griekenland - fotoshoot bruiloft strand
Trouwfotograaf buitenland

Voorbeeld
10 uur pakket

  • 10 uur fotografie

  • Drone fotografie

  • Inclusief kennismakingsgesprek

  • Preview binnen 5 dagen

  • Minimaal 350 foto's in persoonlijke online fotogalerij


     

  • Extra bij te boeken: Extra uren voor €125,- p.u.

  • Extra bij te boeken: Luxe trouwalbum vanaf €350,-

€1749,-

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

Er is nog ruimte in mijn agenda voor bruiloften in 2024! Stuur me een berichtje om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Bedankt!

Trouwfotograaf buitenland - Uitzicht in griekenland - dronefoto lefkas
Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Buitenland - lefkas - Bruidspaar loopt door bellen
Kevin & Irene - Trouwen in het buitenland - Bruiloft in Griekenland - Lefkas

Reviews

Irene & Kevin - Trouwen buitenland - Bruiloft Lefkas Griekenland

Manon was goud waard op onze Griekse bruiloft op het eiland Lefkas. Wat een relaxte manier van werken, vakkundig en professioneel in combinatie met ontspanning en gezelligheid. Voor ons een perfecte mix om onze dag in beeld te brengen! Een bruiloft in het buitenland is spannend, maar Manon heeft het absoluut perfect weten te doen. Super! Wij genieten na van alle foto's, waarop duidelijk te zien is hoe iedereen het heeft gehad. Vooral spontane en "echte" foto's!

Ruben & Lilian - Trouwen in het buitenland

Manon heeft een geweldige rapportage afgeleverd van onze trouwdag! Vanaf de eerste kennismaking die we hadden was er al een ‘klik’. Leuk en spontaan contact vooraf, en tijdens de trouwdag was Manon op de juiste manier aanwezig. Door altijd even checken hoe het met ons en onze gasten was ging ze op in het geheel. De preview foto’s kregen we al verbazingwekkend snel en ook op de definitieve selectie hebben we niet lang hoeven wachten. Het uiteindelijke foto album schetst precies onze speciale dag vol schitterende foto’s, een prachtig aandenken.

Hidde & Denise - Trouwfotograaf buitenland

HIDDE & DENISE

Super vriendelijke en ontspannen fotograaf. Ze is heel professioneel en past zich goed aan de wensen van het bruidspaar. De foto's zien er ook echt super mooi uit. Vrolijke spontane foto's en momenten. Mooie herinneringen. De communicatie ging ook erg soepel en was prettig.

bottom of page