top of page

Evelien & Léon - Familieshoot / Zwangerschapsshoot

Het is voor een fotograaf altijd bijzonder als je vaker geboekt wordt door een klant. Een paar jaar geleden leerde ik Evelien en Léon kennen toen ik hun bruiloft mocht fotograferen, en toen Evelien zwanger was van hun eerste kindje ging ik bij ze langs voor een zwangerschapsshoot. Eind vorig jaar mocht ik ook de zwangerschap van hun tweede kindje fotograferen. Een soort mix van een familieshoot en een zwangerschapsshoot dus. Superleuk!

KL!K - Evelien & Leon - Zwangerschapsshoot - Familieshoot - Zwangerschap


We deden de shoot, net als de vorige zwangerschapsshoot, gewoon thuis bij Evelien en Léon. Ze wonen op een prachtige plek in een landelijke omgeving, dus genoeg mooie decors te vinden! Het was begin december en KOUD, dus we maakten eerst binnen wat foto’s van Evelien en haar zoontje. Daarna kleedden we ons goed aan en haalde ik mijn laarzen uit de auto, want het was tijd om het weiland in te springen.
We maakten wat mooie foto’s met het hele gezin op verschillende plekken. Bij het hek, langs het water bij het riet en in het weiland. Evelien en Léon gingen ook nog even samen op de foto. Na een tijdje kreeg Lucas het koud en gingen de mannen naar binnen. Ik bleef toch nog even buiten met Evelien om mooie foto’s te maken van haar zwangere buik. Ze straalde!
Toen we na de shoot binnen even opwarmden kroop het hele gezin lekker tegen elkaar aan op de bank. Stiekem pakte ik mijn camera nog even voor een paar foto’s.Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page