top of page

Ruben & Lilian - Trouwen in Leusden

Op 21 mei trouwden Ruben & Lilian. De bruiloft vond plaats bij De Mof in Leusden, en de keuze voor De Mof als trouwlocatie bleek een schot in de roos. Het bos creëerde een rustieke en informele sfeer die perfect bij het bruidspaar paste. Een open plek in de natuur die de bruiloft een speels tintje gaf.


Bruiloft de Mof - Trouwfotograaf Leusden

Mijn dag begon in de B&B vlakbij de trouwlocatie, waar Lilian zich klaar maakte. Haar moeder hielp haar bij het aantrekken van haar trouwjurk. Ruben en Lilian zagen elkaar voor het eerst die dag tijdens de first look. Dit onder toeziend oog van wat familie. Het moment dat Lilian de hoek om kwam was echt prachtig. Ook hun zoontje was duidelijk onder de indruk. Na de first look vertrokken we naar De Mof, waar ook de andere gasten zich hadden verzameld. Nadat iedereen een kopje koffie had gedronken stapten we in een treintje dat ons naar de locatie bracht. Super leuk! Tijd om te trouwen in Leusden!


Trouwen in Leusden - Fotograaf bruiloft De Mof

De ceremonie zelf was prachtig. De trouwambtenaar wist met een vleugje humor en de toon te zetten. Het zoontje van het bruidspaar stal de show toen hij de ringen kwam brengen. Hij was superblij toen hij er zelf ook een kreeg en ook een handtekening mocht zetten. Na de ceremonie maakten we kort wat foto's' in het bos en stapten we weer in het treintje terug naar de Mof.

Bruiloft Leusden - Trouwen bij de Mof


Daarna was het tijd om het glas te heffen. Ruben opende zelf de fles, en samen met al hun dierbaren werd er geproost. Na de toast was het tijd voor ontspanning. Het gezelschap kon een genieten van een drankje in de zon, en er waren wat spelletjes. Vooral het sjoelen was een hit!

Fotograaf bruiloft Leusden - Trouwen in Leusden

Het avondeten was een heerlijk barbecuebuffet. Iedereen kon kiezen wat 'ie lekker vond en zitten/staan waar 'ie wilde, lekker ongedwongen. Toen het tijd was voor het toetje werd de ijskar geopend. Wie wilde kon langslopen voor een lekker ijsje.


Ruben en Lilian, bedankt dat ik erbij mocht zijn! Ik heb genoten!

Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page