top of page

Niels & Claudia - Trouwen bij Hoeve Landzicht

Op 14 oktober was de grote dag van Niels & Claudia. Zij gingen trouwen bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa. Een paar maanden voor de bruiloft had ik al een preweddingshoot met Niels & Claudia gedaan en dat was heel gezellig, dus ik had er heel veel zin in!

De dag begon in Helmond, in het huis van de ouders van Claudia. Toen videograaf Carola en ik daar aankwamen was Claudia nog bij de kapper, dus hadden we nog even tijd om mee te helpen met het ophangen van een slinger. Al snel kwam Claudia thuis en werd opgemaakt in de hal. Niels kwam ondertussen ook binnen, maar die bleef aan de andere kant van het huis zodat ze elkaar nog niet zouden zien. Toen de make up gedaan was werd Claudia door haar moeder en zussen in haar jurk geholpen. Ze zag er prachtig uit!

Voor de first look liep Niels om het huis heen. Hij belde aan en Claudia kwam naar buiten. De familie kon meegenieten van dit speciale moment! We genoten nog even van een kopje koffie en een door Niels gemaakt worstenbroodje en toen reden we naar Nieuwer ter Aa, want het was tijd om te trouwen bij Hoeve Landzicht.

Daar aangekomen deden we eerst de fotoshoot. Het is een prachtige landelijke plek waar we veel kanten op konden tijdens de fotoshoot. We waren precies op tijd klaar, want toen we binnen waren barstte er een hele harde regenbui los. Niels en Claudia pakten even een momentje voor zichzelf terwijl de gasten binnendruppelden, en toen was het tijd voor de ceremonie.

Eerst kwam Niels met zijn moeder naar voren, daarna werd Claudia door haar vader weggegeven. De vader van Claudia trapte de ceremonie af met een prachtige speech, en daarna nam Babs Saskia Offerhaus het over. Het werd een prachtige ceremonie waarin de Saskia ook af en toe een nummer zong! De geloften waren supermooi en ze zeiden ja!

Na de ceremonie was er tijd voor taart! Er werd getoast en de ceremoniemeesters grepen het moment nog even aan om te speechen. Tijdens de borrel maakten we wat groepsfoto's. Ondertussen was alles klaargezet voor het eten: BBQ en Pizza. Een topcombi als je het mij vraagt! Na een tijdje klonk de bel van de ijskar, wie wilde kon daar langs om een toetje te halen :-).


Tijd voor het feest! Niels en Claudia hadden dansles genomen voor de openingsdans. Ze hadden meerdere nummers aan elkaar geplakt en het was prachtig! Daarna ging het feest gelijk los. De gasten hadden zelfs een flashmob voorbereid. Superleuk! Het was een prachtige dag, ik heb volop genoten!


Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square