top of page

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland

Bruiloft in Griekenland - Trouwfotograaf Lefkas

Groene heuvels, azuurblauw water en een betoverend landschap vormden het perfecte decor voor de bruiloft van Kevin en Irene in Lefkas, Griekenland. Dit prachtige eiland was de ideale bestemming voor het bruidspaar om hun liefde te bezegelen. En hoe gaaf is het om dat met familie en vrienden te kunnen doen?! Tijd om te trouwen in Griekenland! Voor mij was het de eerste keer dat ik een bruiloft mocht fotograferen in het buitenland, en dat stond bovenaan mijn bucketlist.

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K

Bruidsfotograaf Griekenland - Trouwen op Lefkas Kevin en Irene verbleven in de Tower Villa's. Ik startte bij Irene, maar Kevin zat in de villa ernaast, dus heen en weer lopen was heel gemakkelijk. De vriendinnen van Irene kwamen bijna gelijktijdig binnen met de kapster. Terwijl haar haar werd gedaan arriveerde ook de visagiste. Iedereen maakte zich ondertussen klaar. Het ging allemaal heel relaxed en was heel gezellig. Toen Irene in de make-up zat ging ik even naar Kevin, die zich in de villa ernaast aankleedde. Hij werd bijgestaan door zijn vader en beste vriend. Zij hielpen even mee met zijn stropdas en manchetknopen.

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K - klaarmaken bruid

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K - klaarmaken bruidegom

Trouwfotograaf Lefkas - Fotograaf bruiloft Griekenland Toen hij was aangekleed snel nog even terug naar Irene, want de trouwjurk moest nog aan! Haar moeder hielp haar, maar ook haar zus kwam even een kijkje nemen. Tijd voor de first look! Precies op dat moment trok er een regenbui over Vasiliki... We besloten de first look dus onderaan de trap te doen. Kevin wachtte beneden terwijl Irene de trap af kwam. Ook de familie en vriendinnen van Irene waren erbij. Het was prachtig!

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K - fotoshoot bruidspaar bergen met uitzicht op zee

√Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K - bruidspaar tussen citroenbomen

Trouwshoot Griekenland - Fotoshoot Lefkas Vijf minuten later was het weer droog. Tijd voor de fotoshoot dus. Deze startten we in de tuinen rondom de villa's. De uitzichten waren geweldig! We maakten foto's met bergen en zee op de achtergrond, maar ook tussen de citroenbomen en bij het zwembad. Na de eerste sessie even kort opfrissen en bijkomen, en toen op naar locatie twee: een prachtig strandje in Vasiliki, op steenworp afstand van de trouwlocatie. ook hier hebben we prachtige foto's gemaakt.


Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K- bruidspaar voor zwembad

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K- bruidspaar bij zee

Trouwceremonie - Fotograaf bruiloft Lefkas Na de fotoshoot vertrok ik vast naar de ceremonielocatie. Een fenomenale plek aan zee! Terwijl de gasten zich verzamelden werden Kevin en Irene op de locatie gebracht in een hele gave oude jeep. Daarna werd Kevin door zijn moeder naar voren begeleid en Irene door haar vader. De ceremonie werd verzorgd door Brigitte van De Griekse Bruiloft. Kevin en Irene beloofden elkaar eeuwige liefde en trouw, omringd door hun dierbare vrienden en familieleden. Het geluid van de zee voegde een extra vleugje magie toe aan de ceremonie. Er waren geloften, de ringen werden gebracht door een neefje van het bruidspaar, er werd een Ouzootje ge-at en de ouders van Kevin en Irene hadden een lied voorbereid. Het was prachtig!

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K-dronefoto ceremonielocatie lefkas


Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K- ceremonie langs het water

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K- bruidspaar met bellenblaas

Destination wedding - Griekse bruiloft Na de ceremonie was het tijd voor taart, en dat gebeurde 10 meter naast de ceremonieplek. Ver hoefden we dus niet! De zus van Irene hield een mooie speech en er werd geproost. Daarna maakten we wat groepsfoto's met de zee op de achtergrond. Iedereen genoot lekker van een drankje. Brigitte en ik vertrokken vast richting de villa's, waar de voorbereidingen voor het diner al in volle gang waren. Alles was prachtig aangekleed en de kok was druk bezig met de laatste dingen. De gasten kregen heerlijke Griekse gerechten voorgeschoteld. Na het diner waren er wat speeches en stukjes.

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K-bruidstaart


Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K- gedekte tafel

Trouwfeest - Fotograaf destination wedding Langzaam ging de zon onder en werd alles klaargezet om er een mooie feestavond van te maken. Kevin en Irene hadden voor de opening van het feest een traditionele Griekse dans ingestudeerd. Ontzettend leuk om te zien dat alle gasten enthousiast meededen. Gelijk na de openingsdans ging het dak eraf, en het bleef nog lang gezellig!

Kevin & Irene - Trouwen in Griekenland - Bruiloft Lefkas - KL!K-openingsdans

Wat een geweldige ervaring was dit! Super gaaf om mijn eerste destination wedding te fotograferen. Kevin & Irene, bedankt dat ik erbij mocht zijn, ik heb genoten!


Comentários


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page