top of page

Harmen & Martine - Trouwen bij Dengh

Het is alweer een tijdje geleden, maar op 21 september trouwden Harmen en Martine. Die dag begon voorbij bij Harmen en Martine thuis, waar Martine zich aan het klaarmaken was. Toen Martine haar jurk aan had kwam Harmen haar (mét supervette trouwauto!) ophalen, en gingen we op pad om foto's te maken. Dat deden we eerst op een plek in Utrecht die Harmen en Martine erg mooi vinden, en daarna op de Oudegracht. Harmen heeft Martine bij het stadsgedicht ten huwelijk gevraagd, en ze hebben daar 'hun eigen letter'. De O, uit het woord 'oneindig'. Hoe toepasselijk :-). Daarna vertrokken we naar het Maximapark, waar we met het pontje over gingen en ook nog wat foto's maakten. Deze laatste fotolocatie was dicht bij de locatie waar de rest van de dag zou plaatsvinden: Dengh. Ik was er nog nooit geweest, maar wat een gave plek is dat! Harmen en Martine werden daar opgewacht door familie en vrienden. Omdat het prachtig weer was kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Top! Wat ik persoonlijk een heel bijzonder moment vond was het moment waarop Martine werd weggegeven, zowel door haar moeder als door haar oma. Na een hele mooie ceremonie met veel liefde, mooie woorden en hier en daar een klein traantje was het tijd om te proosten en taart te eten. Leuk detail: de taarten kwamen van een zaak in Utrecht waar Harmen en Martine vaak komen. De vader van Martine had speciaal voor de bruiloft biertjes gebrouwen en glazen laten maken, en ook daar werd goed van genoten. Aan het eind van de middag werd er (nog steeds buiten) gedineerd, en afgesloten met ijs. Ook dat kwam van een ijssalon waar Harmen en Martine vaak komen. Pas na het toetje trok iedereen naar binnen. Daar werd het feest geopend, en dat ging nog door tot in de late uurtjes. Wat een gave dag, en ik vond het te gek om erbij te mogen zijn!

Recente Blogs
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page