Wouter en Elke - Trouwen bij Beldert Beach

Op 26 mei zouden Wouter en Elke trouwen, maar Corona gooide roet in het eten. Het feest ging niet door, maar ze gingen die dag wel langs het gemeentehuis om hun handtekeningen te zetten. De rest van de bruiloft werd verplaatst naar 14 juli. Er was toen net iets meer duidelijkheid over wat er Coronatechnisch wel en niet kon, en eigenlijk hoefde er niet zo heel veel aan het oorspronkelijke plan te veranderen. Mijn dag begon dan ook bij Wouter en Elke thuis, waar Elke zich klaarmaakte voor de grote dag. Zij werd in haar jurk geholpen door haar zus en haar moeder. Precies op de afgesproken tijd stond Wouter voor de deur. Hij moest heel even wachten in de woonkamer, maar toen Elke beneden was mocht hij zich omdraaien. Ik vind het altijd weer een bijzonder moment als het bruidspaar elkaar voor het eerst in trouwkleding ziet. Na de first look stapten we in de auto en zetten we koers naar Wijk bij Duurstede. Onderweg kwam de regen met bakken uit de hemel, en zelfs op de pont werd de buienradar nog geraadpleegd om te kijken wat de beste fotolocatie zou zijn. Elke durfde wel een gokje te wagen, en dat bleek een goede. Toen we de auto's parkeerden stopte het met regenen. We maakten een rondje door het Centrum van Wijk bij Duurstede, en toen we de leukste plekjes hadden bezocht reden we naar de Trouwlocatie: Beldert Beach in Zoelen. We stonden nog niet op de pont of het was alweer begonnen met regenen. De timing was dus perfect. De ceremonie vond plaats onder een grote stretchtent, waar iedereen voldoende afstand kon bewaren. Dat leek allemaal heel natuurlijk te verlopen. Het was een ceremonie met veel mooie woorden, zowel van de trouwambtenaar als van het bruidspaar zelf. Wat ik te gek vond is dat ook de hond van Wouter en Elke aanwezig was. Daar word ik altijd heel blij van. Na de ceremonie was er een toast met taart en cupcakes en konden de gasten het bruidspaar feliciteren. De stretchtent werd omgebouwd, en er werden wat tafels en stoelen neergezet, want de borrel liep over in het diner. Er stonden foodtrucks met allemaal lekkere hapjes. Van sushi tot patat en van carpaccio tot pizza, een superleuk concept. De (onwijs gave) trouwauto was inmiddels omgebouwd tot fotobooth. Alle gasten konden dus in de trouwauto op de foto. Het feest dat wellicht normaliter gevierd zou zijn was nu niet verantwoord, maar de uitloop van het diner was zeker zo gezellig! Wouter en Elke, bedankt dat ik jullie dag mocht fotograferen. Ik heb genoten, wat een topdag!