top of page

Kevin & Lisanne - Trouwen in Zoetermeer

16 september was het zover: De bruiloft van Kevin & Lisanne! Zij gingen trouwen bij Lodge at the Lake in Zoetermeer, maar voor mij begon de dag al in Poeldijk, waar Lisanne zich klaarmaakte. Haar haren en make up werden gedaan in het huis van haar moeder. Ik mocht deze dag weer samenwerken met Carola van Vos Belevingen.

Toen we wat mooie beelden geschoten hadden van het de voorbereidingen reden we samen naar Kevin, die zich klaarmaakte in het huis van zijn ouders. Gelukkig was dat maar een paar minuten verderop :-). Eerst kwamen zijn vrienden aan, en nadat hij zich had omgekleed deed hij met hen alvast een first look in de tuin. Superleuk! Daarna gingen we snel terug naar Lisanne, want zij moest haar jurk nog aantrekken. Toen ze deze aanhad deed ze eerst een first look met haar vader, ook die was prachtig.


Daarna was het tijd voor de first look van het bruidspaar. Deze vond plaats in de tuin. Er stond een prachtige ballonnenboog en onder toeziend oog van familie en vrienden zagen Kevin en Lisanne elkaar voor het eerst onder de boog. De first look blijft een van mijn favoriete momenten van een bruiloft, en ook nu bleek waarom: Hij was prachtig. We maakten gelijk wat groepsfoto's voor de ballonnenboog en toen gingen we op pad voor de fotoshoot.


Eerst gingen we langs het oude gemeentehuis in Schipluiden, een gave plek met een mooie trap en glas-in-loodramen. We bleven hier maar kort, want de rest van de fotoshoot deden we in het park naast de trouwlocatie. Na de shoot was het tijd om te trouwen in Zoetermeer, op naar Lodge at the Lake dus. We zochten wat mooie plekjes op in het park en toen was het tijd om naar Lodge at the Lake te gaan voor de ceremonie.


De ceremonie werd verzorgd door Luizter, een muzikaal duo dat met hun stemmen en liedjes een extra dimensie aan de bruiloft gaf. De nummers die ze ten gehore brachten, raakten iedereen. Het was een prachtige ceremonie, waarbij Kevin en Lisanne ook hun gasten wilden bedanken.


Het was prachtig weer, dus de borrel kon lekker buiten aan het water plaatsvinden. Ook tijdens de borrel maakten we nog wat groepsfoto's en toen ging de barbecue aan. De beide vaders, de beste vrienden van Kevin en de beste vriendin van Lisanne gaven prachtige speeches. Toen was het tijd voor het feest. Kevin & Lisanne hadden speciaal dansles genomen voor de openingsdans, en hierbij werden ook hun beste vrienden betrokken. Het bruidspaar startte samen, toen werd Kevin weggestuurd en kwamen de vriendinnen van Lisanne erbij. Vervolgens veegden Kevin en zijn vrienden de vrouwen van de dansvloer om te hakken. Kevin & Lisanne eindigden weer samen. Heel speciaal en superleuk bedacht. Daarna ging gelijk het dak eraf en werd er lekker gefeest.


Het was een prachtige dag, ik heb genoten!


Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square