top of page

Kevin & Sophie - Trouwen in Leersum


Trouwshoot Leersumse Veld - Bruidsfotograaf Leersum

Op 29 juli 2022 vierden Kevin en Sophie de liefde. Zij hadden meerdere redenen voor een feestje, en een daarvan was dat ze in die week getrouwd waren! Het feest vond plaats in de tuin van de ouders van Sophie in Leersum. We begonnen met een fotoshoot. Sophie had een paar locaties rondom Leersum gevonden waar ze graag wat foto's wilde nemen. De eerste was een graanveld. Helaas was er net voordat we kwamen gemaaid, maar het was nog steeds prachtig. De tweede was een mooi laantje met bomen tussen wat weilanden in. Een hele mooie plek waar we leuke foto's hebben gemaakt. Daarna gingen we nog even naar het Leersumse veld. Het Leersumse veld is altijd prachtig, dus dat was een feestje!

Fotograaf bruiloft Leersum - Trouwfotograaf Utrecht

Na de fotoshoot ging ik vast terug naar de tuin, waar inmiddels de gasten al binnen druppelden. Het was ontzettend leuk aangekleed. Er was een springkussen voor de kinderen en de cupcakes stonden al klaar. Kevin & Sophie maakten hun entree in een prachtige auto en werden daarna door familie en vrienden gefeliciteerd. Er werd een toast uitgebracht op de liefde, en een informele en gezellige borrel volgde.

Journalistieke stijl - Bruidsfotograaf

Familie en vrienden hadden speeches/stukjes voorbereid, en Kevin en Sophie kregen wat mooie cadeaus. Een van die cadeaus was dat ze duiven op mochten laten. Altijd ontzettend leuk om te fotograferen!

Trouwfeest - Fotograaf Leersum

Aan het eind van de middag ging de barbecue aan en werd er lekker gegeten. De dj startte met draaien, en na het toetje kwam er zelfs een saxofonist. De temperatuur bleef heerlijk en de zon ging langzaam onder, het was een heerlijk feestje!


Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square