top of page

Lloyd & Eliza - Trouwen bij Lommerrijk


Lloyd & Eliza - Trouwen bij Lommerrijk - Bruiloft Rotterdam - KL!K

Trouwen bij Lommerrijk - Bruidsfoto's lommerrijk

Op 20 augustus 2022 was de bruiloft van Lloyd en Eliza, zij gingen trouwen bij Lommerrijk. De bruiloft vond plaats bij Lommerrijk in Rotterdam. Een hele gave locatie aan het water, waar ik al eens eerder een bruiloft heb mogen fotograferen. De vorige keer vond de dag vooral binnen plaats, maar Lloyd en Eliza trouwden buiten aan het water. Hoe gaaf!

Foto's trouwauto - Trouwen aan het water

Toen ik aankwam op de locatie kwam videografe Carola ook precies aan. Superleuk om weer met haar samen te mogen werken! We hadden nog even kort de tijd om alles door te nemen en wat gave beelden te maken van de locatie, en toen druppelden de gasten langzaam binnen. Toen iedereen zat was het wachten op het bruidspaar. Je kon ze al van een afstandje horen aankomen, want Lloyd trapte het gaspedaal van de trouwauto even goed in. Toen ik hem zag snapte ik dat helemaal, want WAT.EEN.WAGEN!


Trouwfoto's ceremonie - Bruidsfotograaf Lommerrijk

Toen Lloyd het gangpad had getrotseerd kwam ook Eliza eraan. Zij werd door haar vader weggegeven. De ceremonie, die geleid werd door een goede vriend van het bruidspaar, was prachtig! Het bruidspaar las geloften voor en de dochter van Lloyd bracht de ringen.

Bruidstaart - Trouwfotograaf Utrecht


Na de ceremonie verplaatste iedereen naar een tent die vlak naast de ceremonie opstelling stond. Daar stond de taart al klaar. Zoals het de traditie betaamt werd deze door het bruidspaar aangesneden. Er werd geproost en genoten van het bruidspaar. Daarna maakten we wat groepsfoto's met vrienden en familie.


Groepsfoto's bruiloft - Trouwfoto's Lommerrijk


Toen alle vrienden en familie op de foto stonden schoten we rondom de trouwlocatie nog wat foto's van het bruidspaar en de kinderen. Dat we daarvoor even zelf een slagboom hebben bediend en stiekem met de trouwauto op een fietspad hebben gestaan heeft gelukkig verder niemand gezien :-).Nadat we wat mooie foto's geschoten hebben openden Lloyd en Eliza het diner, en toen zat mijn dag erop.


Comentários


Recente Blogs

Archive