top of page

Niels & Claudia - Preweddingshoot Loonse en Drunense Duinen

Omdat Niels en Claudia niet vaak op de foto gaan en omdat ze mij vast een beetje wilden leren kennen voordat ik hun bruiloft zou fotograferen kozen ze ervoor om een preweddingshoot te doen. Superleuk!

Preweddingshoot

De preweddingshoot vond plaats in de Loonse en Drunense Duinen. Voor mij nog onbekend terrein, maar het bleek een beetje vergelijkbaar met de Soesterduinen, daar kom ik vaker. Echt een gave plek met heel veel mogelijkheden. Het was even spannend of het droog zou blijven, maar de weergoden leken ons goed gezind.Niels en Claudia picknicken graag, en vroegen of het oké was dat ze dat tijdens de fotoshoot ook zouden doen. Zo konden ze lekker als zichzelf op de foto. Het leek mij een topidee, want ik fotografeer mensen het liefst zoals ze zijn en terwijl ze doen wat ze leuk vinden. Lekker ontspannen!


Na de picknick zijn we nog even de duinen ingelopen. De omgeving was prachtig en we konden alle kanten op. Het weidse van de duinen gaf hele andere foto's dan het groene eromheen. Super veelzijdig! Wie weet komen we hier ook met de bruiloft terug om foto's te maken :-).


Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page