top of page

Terugblik - KL!K in 2020


2020 Zit er bijna op. Aan het eind van ieder jaar kijk ik even terug naar wat het jaar mij heeft gebracht en hoe ik het heb beleefd. Ook nu. Het was een gek jaar. Soms lastig. Maar dat was het denk ik voor (bijna) iedereen. Een kleine terugblik:


Veel bruidsparen moesten hun grote dag helaas uitstellen, aanpassen of zelfs annuleren. Voor veel mensen ontzettend balen en verdrietig. Verder mocht je op sommige momenten slechts met een klein groepje mensen de straat op, dus familiefoto’s maken zat er een groot deel van het jaar niet in.


Toch waren er gelukkig ook heel veel positieve dingen. De bruiloften die in het afgelopen jaar niet door konden gaan zijn omgepland, en die mag ik in het komende jaar alsnog allemaal fotograferen. Te gek! Dank voor het vertrouwen! Naast de bruiloften die verplaatst zijn kwamen er ook heel wat ‘ nieuwe’ bruiloften in mijn agenda. Ik kijk er ontzettend naar uit!


Verder fotografeerde ik nog nooit zoveel woningen als dit jaar (wel …!!!!), iets wat ik ontzettend leuk vind, en gelukkig ook in het komende jaar weer mag doen. Ik volgde cursussen en workshops om mezelf verder te ontwikkelen, en plande er een paar voor in 2021. Daar heb ik heel veel zin in.


Tussen alle maatregelen door waren er gelukkig ook heel veel fotoshoots die wel konden doorgaan. Ik mocht families, zwangere dames en baby’s fotograferen en een paar toffe bedrijfsreportages maken J.


En ook privé waren er mooie dingen. Ik ging wat gezonder leven en viel 20 kilo af. Ik leerde mensen nog beter kennen doordat het contact ineens anders werd. En mijn voetbalteam, waar jullie ongetwijfeld weleens iets van voorbij zien komen, dat werd kampioen (helden)! Officieus, dat wel. We stonden bovenaan en toen moest de competitie worden beëindigd. Toen hebben we onszelf maar tot kampioen gekroond. Je moet het leven tenslotte vieren!


Ik ben dankbaar voor wat het afgelopen jaar mij bracht, en kijk uit naar 2021. Hopelijk wordt het een beter jaar. Leuker. Een jaar met nog meer liefde. Maar ook 2020 had zo z’n goede kanten, en die neem ik mee. Megaveel dank aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen.


Fijne feestdagen, en hopelijk tot snel!


KL!K - terugblik

Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page