top of page

Terugblik - KL!K in 2021

2021 Zit er bijna op. Aan het eind van ieder jaar kijk ik even terug naar wat het jaar mij heeft gebracht en hoe ik het heb beleefd. Een soort kleine traditie. Ook nu is het tijd om even terug te blikken, en ook 2021 was een gek jaar. Soms lastig, soms te gek. Een jaar met veel uitersten. Tijd voor een terugblik! Sommige bruidsparen hebben hun grote dag (weer) uit moeten stellen ivm nieuwe maatregelen, voor andere bruidsparen kon alles dit jaar gelukkig wel doorgaan. Ik heb werkelijk prachtige bruiloften mogen fotograferen dit jaar! Stuk voor stuk dagen waarop de liefde maximaal gevierd werd. Verder fotografeerde ik gezinnen, stellen, zwangerschappen, baby’s, bouwprojecten en woningen. Heeel veel woningen (meer dan 500!).

KL!K - Terugblik

Ik vind het allemaal te gek om te doen, en ben blij dat ik dat ook in het komende jaar weer mag doen. Ik volgde cursussen en workshops om mezelf verder te ontwikkelen, kocht een drone, en heb ook voor volgend jaar weer mooie plannen. Daar kijk ik naar uit.

Ook privé waren er mooie dingen. Ik heb veel leuke en lieve mensen leren kennen, veel plezier gehad, en we mochten weer voetballen. Waar we vorig jaar officieus kampioen werden zijn we dit jaar hard op weg om kampioen te worden van de onderkant van de ranglijst, maar dat mag de pret niet drukken.

Ik ben dankbaar voor wat het afgelopen jaar mij bracht, en kijk uit naar 2022. Hopelijk wordt het een ander jaar. Een jaar met meer echte contacten. Een jaar met nog meer liefde. De mooie dingen van 2021 neem ik mee. Megaveel dank aan iedereen die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen.

Fijne feestdagen en hopelijk tot snel!

Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page