top of page

Trouwalbums - Inspiratie voor jullie trouwalbum


Trouwalbum leer
Trouwalbum

Trouwalbums - Trouwfotograaf Utrecht

De kans is groot dat jullie ervoor hebben gekozen om ook een trouwalbum te laten maken met de mooiste foto's van jullie bruiloft. Niets is zo gaaf als het terugzien van alle mooie herinneringen, momenten en emoties van jullie dag in een luxe album. Als fotograaf wil ik dat mijn klanten het allermooiste en beste krijgen, en daarom ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die trouwalbums heeft met een warme uitstraling. Ze gebruiken de meest geavanceerde innovatieve printtechnieken en maken handgebonden en duurzame albums van de hoogste kwaliteit. Nu denk je misschien: Leuk, maar dat zegt me niet zoveel. Wat voor albums zijn dat dan? Hoe zien ze eruit? Ik heb hieronder wat opties voor jullie uitgewerkt, dus ga er lekker voor zitten en doe hier je inspiratie op!


Houten trouwalbum

Een houten trouwalbum straalt warmte en elegantie uit. Het is absoluut één van mijn persoonlijke favorieten, mede door de natuurlijke look. Je kunt kiezen uit 4 houtsoorten. De voorkant met de klassieke houten structuur kan worden gecombineerd met een rug en achteromslag van leer of linnen. Daarin zijn verschillende kleuren mogelijk.

Trouwalbum van Toscaans leer

Deze exclusieve kaft wordt met de hand op maat gemaakt en bekleed met natuurlijk Toscaans leer. Het leer is soepel en stijlvol en je oog valt direct op de kleine vlekjes die zo kenmerkend zijn voor de textuur van het leer. Ook het lint dat om het album zit is van leer. Als je het er mooi omheen strikt lijkt het wel een cadeautje.

Trouwalbum van microleer

De kaft van microleer is een wat klassiekere optie. Het gaat hier om veganistisch microleer met de textuur en look van echt leer. Je kunt kiezen uit een breed scala van kleuren, zodat er altijd een keuze is die bij jullie past. Microleer is tijdloos: het is prachtig voor vandaag, maar zal jaren later nog net zo mooi zijn. Stijlvol, strak en chique dus.


Fluwelen trouwalbum

De fluwelen kaft is zacht en verfijnd. Een prachtige en veelgekozen optie, die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Als je de kaft aanraakt verandert het licht van kleur. Wat mij betreft een uitstekende keuze om jullie herinneringen in te laten afdrukken!
Comments


Recente Blogs

Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page