top of page

Floor & Michel - Trouwen bij Paviljoen Puur

Op 25 Augustus was het zover: Floor & Michel gingen Trouwen bij Paviljoen Puur. Op naar Amsterdam.

De deur werd open gedaan door een vriendin van Floor, want zij zat zelf nog bij de kapper. Toen zij terugkwam werd zij opgemaakt en werd de jurk aangetrokken. Floor werd hierbij vergezeld door haar ouders, broertje, de ceremoniemeesters en wat vriendinnen. Keurig volgens de planning kwam Michel de straat in rijden in de Volkswagen bus. Hij mocht vervolgens aanbellen bij zijn eigen huis.. Na dit eerste weerzien, het opspelden van de corsages en het begroeten van alle familieleden vertrokken wij voor de fotoshoot. Eerst verderop in de straat bij de fontein, daarna reden we met Volkswagen bus naar de trouwlocatie, die dus ook tot shootlocatie werd omgedoopt. De trouwlocatie was namelijk een hele gave: Paviljoen Puur in Diemen. Het gebouw zelf is modern en heeft de vorm van een slakkenhuis. Eromheen ligt een fort en is veel groen. De ideale plek om foto's te maken dus! Na de shoot vertrokken Floor & Michel zodat de gasten zich konden verzamelen. Een klein uurtje later mochten zij weer terugkomen, en na het ontvangst begon de ceremonie. Deze werd geleid door Rob van Soomeren. Hij deed dit prachtig! De ringen werden ingevlogen door een drone, geweldig! Dat had ik nog nooit eerder gezien. Na de ceremonie werd er geborreld. De (kaas)taart werd aangesneden en iedereen kon lekker in het zonnetje genieten van de mooie dag. Aan het eind van de middag was er een barbecue buffet, wat perfect paste bij het weer (stralend). De trouwauto werd omgebouwd tot fotobooth, en de avond werd afgesloten met een episch feest dat doorging tot in de late uurtjes... Wat een topdag!

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K

Floor & Michel - Trouwen - Bruiloft Paviljoen Puur - KL!K
</