top of page

Bruidstaart - Taart inspiratie voor je bruiloft


De mogelijkheden voor bruidstaarten zijn eindeloos. Naast dat 'ie er mooi uit moet zien moet ie natuurlijk ook heerlijk smaken. Ga je trouwen en ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor een bruidstaart? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb wat gave taarten die ik ben tegengekomen op bruiloften voor jullie op een rijtje gezet, dus get inspired!

Bruidstaart met fondant

Matthijs en Sonia kozen voor een taart met fondant. De smaken die binnenin zitten kunnen variëren. Zelfs de bloemen zijn eetbaar! Het is een klassieke gelaagde cake die is afgewerkt met lint, dat geeft de taart een extra chique look.Limburgse vlaai als bruidstaart

Lotte en Danique komen uit Limburg en zijn groot liefhebber van de Limburgse vlaaien. Ze wilden daarom graag Limburgse vlaaien serveren op hun bruiloft, en hadden een mooi assortiment met verschillende vlaaien uit Limburg laten komen. Zo kon iedereen nemen wat hij of zij lekker vond. Een superleuk idee dat helemaal paste bij deze bruiden!Bruidstaart met speciale topper

Een taarttopper is hetgene dat bovenop de taart zit. Niet alle taarten hebben er een, maar ze zijn erg populair en in alle soorten en maten verkrijgbaar. Patrick en Anouschka hadden een hele speciale, die speciaal door een familielid voor ze was gemaakt. Zo waren ook de katten er toch een beetje bij! Gaaf toch?
(Semi)naakte bruidstaart met fruit

Ruben en Valerie gingen voor deze prachtige taart die is afgewerkt met fruit en bloemen. (Semi)Naakte taarten zijn al een paar jaar razendpopulair. Je kunt de lagen en vullingen al een beetje zien, en dat maakt de gasten nieuwsgierig naar de smaken.
Bruidstaart met bloemen

Ivo en Marloes gingen voor een taart die uit verschillende lagen bestond en was bedenkt met bloemen. De bloemen die op de taart zaten kwamen ook terug in het trouwboeket, de corsages en de aankleding van de trouwlocatie. Extra leuk dus om ze ook in de bruidstaart te verwerken.