top of page

Sander en Marcia - Trouwen bij Kasteel Duurstede


Sander & Marcia - Trouwen kasteel Duurstede - Bruiloft Wijk bij Duurstede - KL!K - bruidspaar kust elkaar bij roze bloem

Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede - Bruiloft Kasteel Duurstede

12 Mei was de bruiloft van Sander en Marcia, zij gingen trouwen bij Kasteel Duurstede. Mijn dag begon bij het huis van het bruidspaar. Marcia was net aangekleed toen ik binnen kwam, helemaal klaar om door haar aanstaande te worden opgehaald. Het duurde niet lang voordat Sander de straat in kwam rijden (in een supergave trouwauto!). De buren hadden voor deze speciale gelegenheid zelfs de vlaggen uitgehangen. Toen Sander was uitgestapt en familie en vrienden had begroet was het tijd voor de first look. Hij belde aan en Marcia stapte naar buiten. Wat zagen ze er prachtig uit samen!

Trouwshoot - Trouwen bij Kasteel Duurstede

Na de first look stapten we in de auto (dat was voor Sander gezien zijn lengte en de krappe instap van de auto best een opgave) en reden we naar de trouwlocatie: Kasteel Duurstede. Ik ken de omgeving daar goed want ben in de buurt opgegroeid en heb inmiddels al een paar bruiloften in het Kasteel mogen fotograferen. Altijd leuk om daar weer te zijn dus! Nadat we ons even hadden gemeld en het bruidspaar een kop koffie gedronken had was het tijd voor de fotoshoot. We konden daarvoor gewoon in het kasteelpark blijven, want de omgeving is schitterend. Aan het eind van de fotoshoot vertrok het bruidspaar vast met de auto om zich te verstoppen voor de gasten, want die begonnen al langzaam binnen te druppelen.

Trouwceremonie - Huwelijk Kasteel Duurstede

Toen iedereen er was maakten Sander en Marcia hun entree en verplaatste iedereen naar het prieel voor de ceremonie. Het was een prachtige en ceremonie, met ruimte voor een lach en een traan. De liefde spatte ervanaf!

Bruidstaart - Trouwfotograaf Utrecht


Vervolgens was er ruimte voor felicitaties. De (heerlijke :-)) taart kon worden aangesneden en er werd geproost op het kersverse bruidspaar. Dat was het begin van een heerlijke ontspannen borrel. En het weer was ons goed gezind, want dit kon gewoon buiten.

Buiten trouwen - Kasteel Duurstede

Tijdens de borrel werden er door de families nog wat foto's getoond, altijd leuk om te zien wat voor emoties dat oproept. De borrel liep over in een diner (ook buiten!). Terwijl de zon onder ging genoten het bruidspaar en hun gasten van het eten en wat speeches. Langzaam druppelden de avondgasten binnen, dus tijd om iedereen naar binnen te verplaatsen voor het feest.